buhhh mitt liv är pajjat :(

gaaah! min kamera har gått sönder! kmr dö! den gick sönder när jag var i stallet och skötte Prinzessin! :( sen har Amore och Prinzessin även trampat sönder min tå, så min nagel ramlar av närsomhelst. Jag är så irriterad! Va i helvete ska jag göra utan min älskade kamera? Ja tkr väldigt synd om mig själv. f*kk f*kk f*kk f*kk åh men jävla sär sär sär skit! aja kul inlägg va? -.-'
 
ja så här ser min älskling ut nu. hela tiden, t.o.m när den är avstängd, fast då är det vita svart :( bilderna jag hade kom in iallafall. omg ja e så störd, skojar dom med mig eller? från och med nu tänker jag vara försiktigare än försiktigast. vet någon hur man gör för att få bort den här skiten? snälla hjälp!!!

//
Den ledsnaste Tilia :,,,,,''''''(


hej

hej igår tråkade jag loss i skolan, bla bla sen efter skolan hade vi tjejgrupp. vi bakade pizza^^ tyvär har jag inga bilder på pizzorna eftersom rebecca tog me sin mobil så när dom är på hennes blogg så kmr dom upp här :) aja, våran pizza blev godast (jag smakade inte på någon annans) we are the pizzabakers (elis, alex, becca och tilia) haha sen hade vi mjölkrig, rifaa fick runt hela näsan och jag fick i håret, om jag cyklade hem så skulle jag få en klubba så nu rifaa är du skyldig mig en klubba >;) haha, ami och victor bor hos mig för deras föräldrar är utomlands, haha.

så här vavker var jag med mjöl i håret^^ Lite äckligt på den här asså xD


förlåt att jag är så ego men jag älskar mitt öga på den här bilden.

Outfit igår:

Outfit idag:

kanske skriver nåt mera när ja e tbx från skolan

puss puss :)

TiLia


förlåt

hej, förlåt alla jag gjorde oroliga, jag var inte mördad utan hos Paula haha, aa men min mamma blev rädd och ringde till rifaa som också blev rädd som ringde till alexandra och delin och så vidare. tack för att ni bryr er om mig och nu är jag hemma och mår bra!

Puss och förlåt alla!

TiLia


hej igen,

ville bara visa likheten mellan min syrras bild och tjejen i H&M katalogen :)


Glöm inte att kommentera så att det är roligt att blogga ;)


Hej alla SNÄLLA läsare

Hej alla =) Idag var jag i skolan som varje dag, fatta va skönt om inte skolan fanns och man kunde allt när man var 1 månad typ^^ efter skolan så åkte jag hem sen åkte jag och mamma till vällingby och köpte nya kläder. Haha det var kul och kläderna var fina, inget mera klädångest. Usch imorgon är det skolfoto och jag har tränat leenden i en vecka XD haha va patetisk jag är, mamma tycker jag är jättetöntig^^ haha ja ni kanske vill se kläderna: (Jeansen är inte nya)

Lila t-shirt från H&M och schal (stavning) från H&M


Brun t-shirt, schalen ska passa till den här med+ min skinnjacka och lila converse


Kofta från Gina Tricot


Koftan och ett av mammas skärp


Tröja från Gina Tricot.


I söndags så red jag först på Neon :) <3


Sen åkte jag och Kajsa till Rörby och Kajsa red på Amore

hallo

Hej, idag har ja varit lite hoss Ami sen har jag och Sarah målat med oljefärger. Haha Sarahs blev fin men min blev väl ja, avgör själv. Hästen är såklart min^^ Sarah ritade av en tjej från H&M katalogen.
 
Sen åkte jag och Sarah hem till henne och vi spelade lite pingis ja inte så mkt mer sen så hyrde vi en film som hette En Förlorad Värld, och köpte godis och lite sånt, then we eat köttfärsås and spaghetti sen kom Sarahs pojkvän, han åt, och vi kollade på filmen. Den var jättetråkigt och tillslut så tröttnade jag och satte mig vid datan. Det var Sarah som valde den filmen och ja hon va inte så bra på det och nobbade alla mina förslag >.<

här är då filmen, kolla på den och säg va du tycker haha enjoy! Sajk! Aja nu har vi aiallfall kollat klart. Ja sen nu pratar vi lite och så.

Dagens kläder:


det här är jag och min töntiga syrra som inte ville vara med och då får man se ut såhär!


(vet att det ser förjävligt ut men den här sidan där man skriver är vit men sen blir den konstig -.-')


heeei

Hej nu skriver jag om det här fkking inlägget eftersom det försvann alldeles nyss. Jag skriver här för att jag och Rifaa har pausat http://girlzwithtaste.blogg.se Efter skolan idag åkte ja Felicia och Paula till v-by. Vi cyklade eftersom Felicia inte ville planka, ja men när vi vände så trodde Felicia att vi menade en annan väg och körde in där medans Paula som sjussade (stavning) mig körde min väg. Vi kom fram till v-by Paula hade 7 missade samtal från Felicia som var kvar vid skolan eftersom vägen hon absolut skulle ta kunde hon inte. Men hon hittade en väg och i v-by köpte jag sminkborttagning och en Ben&Jerry cookie daugh, som jag delade med Paula och Felicia smakade lite, sen köpte jag pommes frites och då träffade jag tove&sandra utanför. Innan donken när vi köpte B&J på Hemköp tog jag ett papper där dom har ju kampanjen "Klistra ner priserna". Jag satte två på Paula och två på mej men Paula tog bort sina :( Paula, ja och Felicia cyklade hem och bestämde att vi skulle komma hem till Felicia efter fotbollen och kolla på film med två andra. Vi ska se den töntiga filmen Twilight, och Edward är en snygg tönt vampyr. Läste du det Rebecca? TÖNTVAMPYR!! Hah, ja går väl dit vid åtta eller nåt aja men nu måste jag hjälpa mamma att bära kassar, hon är och handlar hahah. Aja.

Dagens outfit:


Rabatt:

5 :- rabatt på mitt knä

10:- rabatt på min rööv ^^

Den här underbara ponnyn hoppade jag på i söndags och det gick skitbra:


RSS 2.0