Morfar

Hejsan :) Är hemma hos morfar, mormor är jue inte hemma :P Morfar hjälpte mig med matten :) Han lösta alla han är fett bra, jag har gjort en engelska uppsats om mitt rum och ja, morfar är så gullig han kom in med en skål chips :D ♥ Eftersom mormor inte är hemma så kan inte hon laga sin goda mat så vi ska äta "Lövtunn Bit" (det är en färdigrätt) Öhm, ja inte så mycket mer sitter inne på fb :) har hjälpt morfar med TV:n ( han ser ingenting ) men jag lyckades inte så bra.. Men men snart är maten klar :) Had to sluta :P Juste red Misty igår skrittade ut på slutet var jättemysigt :)

Ha det sålänge.


Längtar till sommaren vem gör nt det? :)


Rubriklös

Heej :) Sitter i datasalen med Delin, det va öppet vi kommer få fett med skit om någon märker haha, men snart har vi språk sen ska jag åka till morfar :) mormor är borta och morfar ser inte ¨å bra så vi ska äta färdigrätt :P Måste sluta..


Min Dag

Hejsan :) Längesen, javet. Först delade jag ut reklam i kista med Ami, vi åt på donken och så. Vi åkte hem och cyklade till stallet där jag lämnade mina ridgrejer. Ami väntade 20 meter bort för att han tyckte att det luktade illa. Jag snacka lite med Alida.. I torsdags kom två nya hästar, Sunny och Floh, jag älskar båda fast mest Floh. Vi cyklade hem och Ami fick välja väg så han valde någon skogsväg med stenar och så tappade bort oss höhö. Men ja, det var typ en bäck där och jag tog massa bilder. Jag hängde en av Amis grejer på en gren och när jag skulle hoppa ner var det en jätteäcklig groda med en annan groda ovanpå (det var grodans barn haha) Jag skrek och ja. Vi cyklade runt och tillslut kom vi till Ängbybadet och tog massa bilder. Vi delade ut massa reklam och som tack fick jag en glass, haha Ami kommer få pengar för det. Men nu har jag lånat Amis mammas data I think haha  :P
Dagens outfit:
Jacka - Ellos, Sara Kelly
Skjorta - Insane
Linne - Gina Tricot
Jeans - Weekday, Cheap Monday
Skor - Venneh, Converse.
Väska - Thailand
Haha Ami körde mig i reklam vagnen xD Men jag måste hem och äta :)
Puss

Hemma hos MF&MM

Hellu :) Rubriken säger det mesta thaha :) Ska plugga biologi, sex och samlevnad.

Igår red jag Benny, vi hoppade det var kul :) Jag gillar hästen jättemycket nu :) Första gången gick det superdåligt andra gången gick det superbra och tredje gången gick det sådär och igår jättebra :)
Den här banan hoppade vi :) Och massa olika varianter av den hihi, tyvärr har jag ingen bild på Benny på den här datan :o

Oh shit, såg just att vi har religion prov imorn, :o Men men, jag har inte så mkt mer att säga... Men ha det bra sålänge'


Datasal

Hej alla läsare :) Sitter i datasalen har bild, haha vi ör en film om en prinsessa och blöh, haha. Men vi har halv hme studiedag så efter lunch ska jag ocg Felicia cykla till stallet :) Jag har börjat sköta på onsdagar också (: Whatever, men men jag hade religion i 90 minuter innan men vi slutar snart. Rebecca fixar filmen Delin musiken och jag och Mehtap bloggar typ thaha..
Ha det bra älskade läsare..


Avgjord....

VECKANS BLOGG ÄR AVGJORD! VINNAREN ÄR........
Sara och Johanna med bloggen http://www.saraochjohannas.blogg.se med hela 10 röster!

Grattis :)


Glad Påsk

Hellujs, egentligen skulle det komma ett inlägg om hur min familj dekorerar huset till påsk och vad vi gör och så. Det inlägget kommer någon annan dag efter som lilla Tilia glömde kameran hemma^^ Whatever, (har börjat säga så för att dom säger det i Postkodlotteriet's reklam thaha) Vi är iaf hemma hos min mormor och morfar med min syster, moster, mamma, mormor, morfar, kusiner Alex och Simon, Noi, moster och mosters man sen är det nog inga fler, jo en liten hund vid namn Ludde :D Whatever är lite osocial thaha but whatever! Men jaha, tänkte kolla fejjan ;)

Ha det gött, gott folk och GLAD PÅSK! Fått några påskägg? (:

Hunden,


ıɯɐ ǝɔɐɟ ɹnoʎ uı

Hejsan, idag har jag varit med Rebecca :) K asså :) Idag var det första april, mamma lurade mig: Mamma Jag
Du bör nog gå ganska snart
Varför då?
Tunnelbanorna går inte idag
Va, varför?
Det var något elfel så inga tunnelbanor går idag. Du får låna mina gummistövlar och gå (jag HATAR gummistövlar) Sätt på radion så får du höra
Jag satte på radion
APRIL APRIL!
Men jag åkte till Rebecca och Moad och hans ***gäng, (venneh va dom andra heter) men dom ville följa med och bla bla bla så jag gick långsamt men vi såg ändå dom på donken fast dom blev utslängda. Vi köpte varsin glass och gick hem till henne hon skulle locka håret för hennes kusiner skulle komma för hennes lillasyster fyllde år dagen efter men sen så hade hon locktången hos sin mamma och kusinerna skulle komma dagen efter istället. Vi satt och snacka sen kom hennes lillasyster och vi snacka lite med henne sen skulle dom ut och äta så jag åkte hem. Juste efter jag och Rebecca gått iväg för vi inte ville vara på donken när Moad var där. Vi gick till Gina Tricot och där var min syster. Vi snacka med henne sen såg jag tre i min pararell klass sen såg jag Sara. När jag var vid islandstorget så träffade jag Gustaf. Men jag var hemma och åt sen provade jag och ıɯɐ att cykla sen nu har jag suttit här ett tag, thaha. Ha det bra. Det kommer antagligen komma två inlägg till.
Rebecca :)
Wnb fotograf :)
Thaha.
Min förra sköldpadda Olivia :) ♥
ǝɹɐsäן ǝpɐʞsןä ɯɐɹʞ ɥɔo ssnd
Tiןia

RSS 2.0