Gott Nytt år

Hejsan :') Förlåt att jag skriver så sent, har typ städat mitt rum och tagit en mysig promenad känner mig jätteduktig *stolt* Mamma har någon kompis här, sen går vi väl till parken då jag ska träffa Sanna ♥ We gonna' have some fun ;) Haha jag är rätt nöjd med året som varit, har inga nyårslöften faktiskt, har du det? Blogga mera kanske^^ Igår var det ju kalkonmiddag, typ inget spec hände allt som vanligt :) Men jahapp, lägger in lite bilder från promenaden och en bild på hur jag fixat håret, :) 


Ih, kallt, var askallt i vattnet men fint med lite is på ser ut som sånna här blad, vad är det dom heter, detb är blommor också, bladen är gröna växer i vatten blommorna är typ rosa eller vita, vad heter dom nu igen? :o

Water ^.^

Nihi,

Badsugen någon ?

Aaaaankor och snchnöö :)

Jag orkar inte lägga upp mer naturbilder, det tar väldigt på kraffterna ;') Förlåt min humor är inte den bästa idag....


Japp så här ser man ut i håret, men hur gör man?

Om man har samma hår som jag, asså hår som gärna blir lockigt så tvättar ni håret, borstar igenom det när det är blött så det sur ut typ såhär:

(Förlåt för oseriösheten)
Sen låter ni det va så torkar det och bli lockar, och ni som inte har lätt-lockigt hår springer direkt till affären och köper en locktång, miwhi :)

Nu får ni ha ett riktigt Gott Nytt år så skriver jag nästa år ^^ och i nyårspresent bjuder jag på en googlebild:

GOTT NYTT ÅR!

(Ja, jag är rätt taggad inför tolvslaget)


BiLdBomB

Hejsan, hur mår ni idag? ♥ Själv mår jag rätt bra, men jag vill träffa Kaxen igen :) Jahapp, ikväll är det "kalkonmiddag", som betyder att vi äter kalkon hemma hos mormor med nästan hela släkten. Mormor lagar mat och hennes efterrätt är asgod! Det är typ maränger stora som en knytnäve, i lööööve it. Sen är det någon glassgrej till^^ Jahapp, tänkte visa lite kläder och så. Jag börjar med det jag köpte i Tumba:

Kalkon middagen's outfit

Jeansklänningen på

Lite kläder från Sarah:

Asså tänk er med leggings, inte mjukis

Med svart linne under ist för vit

Kofta, älskar den här :)

Kofta men.....
tyvärr så står det Princess på baksidan...






Nån sorts klänning :)


brun kofta, tog en militär grön också..

Asså ignorera min min, den var uringad ner till naveln fast mittemot, asså på ryggen

Kofta eller nåt,

Hollywood

Nu ska jag avslöja vad jag fick av Paula och Felicia:

Guldigt skärp,
och
ett halsband




En riktig bildbomb kommentera :)




Hemma

HEEEEEEJ ♥ Nu är jag hemma, back on track :) Jag har haft mysigt och vilat riktigt mycket, jag är verkligen back on track ;) Igår vilade vi typ bara idag tog vi en långpromenad i snön till ett stall med travhästar :D ♥ Det var jättefint och det fanns typ tre stallar och typ 3 utebox-stallar. Dom hade över 200 hästar! Det var jättemysigt och jag blev förälskad i en häst. Han var han som ägde gårdens ena häst (han hade två) Han var ett år, snart två, kolsvart med en vit stjärn, dom hade inte börjat köra så mycket med honom. Han kallades Kaxen och var underbart snäll :)

Bebis och jag :) Han hade värsta vinterpälsen, jättefluffig.

Vi kollade runt lite och gick ner till en travbana där dom mjuktränade med två unghästar, dom var jättesöta och när dom sprang förbi oss kråmade dom sig lite och trilskade sig, söta men om dom gör så för 3 pers, tänk hela solvalla^^ Vi kollade runt lite till innan vi gick hem.

Påväg hem skrek jag till, ioförsig var det rätt långt men fyra vildsvin sprang över en åker! Sjukt coolt men jag var rätt rädd ;)

2 av dom.

Igår kastrerade min moster sin katt och idag var han ute för och var borta riktigt länge men sen kom han tillbaka. Juste jag klev rätt ner i en damm :/ Blev helt blöt om ena benet :o Ja katten kom tillbaka och låg och sov lite. Vi åt och jag gick och la mig bredvid katten som kom och la sig asnära mig :P

Förlåt för den fula redigeringen.....

Juste, igår i Tumba köpte jag två öh, klänningar/tunikor. Från H&M

En skjorta

och en jeans klänning, jag är väldigt nöjd :)

Jag har inget mer att säga tror jag. Ha en bra fortsättning... eller nåt.


Inte hemma,

Hej hej :) Bloggar hemma ifrån Sarahs kompis. Sarah håller på och packa ihop massa kläder, jag sitter och lyssnar på Hotel Room Service med Pitbull och Jim Jonsin. Dom har spotify! ♥ Har skött Litium och så, han mådde bra och var på ett riktigt kelhumör så jag han typ inte sköta haha^^ Jahapp jag vet inte riktigt om jag har mer att säga, jag ska få massa kläder av henne som ja ska prova sen, bilder kommer antagligen sen. Ja, nu lyssnar jag på If You Seek Amy haha men vem bryr sig? Ha en fortsatt trevlig kväll.






Lite seg

Hej, är lite seg på att komma iväg till stallet, fastnar framför datan hela tiden, ska göra mig i ordning om en kvart tänkte jag, haha. Jag kollade igenom lite bilder och hittade en bild på mig och Aladdin ♥ Det var ett år sen jag red på honom :P

För er som inte vet red jag han på Karlshems ridläger år 2oo8

År 2oo7 red jag på Tuss




Sen år 2oo9 red jag Lilla My



Här badar jag med Frieda :)





Åh här hittade jag en gammal bild när Kajsa rider på Trixie


Ha det bra nu :P


God Morgon

Hej hopp galopp! ♥ Jag har just ätit frukost typ :) Är rätt trött faktiskt ^^) Ska till stallet sen och sköta lille eller jag menar stora Litium ;) Sen efter det ska jag hem till Sarah och hjälpa henne att packa kläder och så. Tiden går jättefort det har redan varit julafton, det känns som om det var igår man låg och solade, hah. Snart är det väl sommar igen gissar jag, men efter påsken då! Tänk om det skulle vara jullov en månad till, då skulle man inte behöva stressa och försöka hinna med allt man vill göra på en gång.  

God fortsättning, eller hur man nu säger!


Haha Litium ♥


Sötaste :) ♥

Ha det bra nu :)


Julklappar

Hej allihopa :) Usch vad jag är trött.... Jaja vem bryr sig?

På julafton blev jag ägare till:
Ett par vita ridbyxor
En kofta
En jacka
Massa presentkort
En prydnads katt/hund
Ett läppglans
En bok
Sminkbortagning
Flytande kropps tvål
Ett ljus
Bodylotion
Dusch Kräm
Ett USB minne
Klistermärken
Biocheck
Ett skärp
Ett halsband
En polkagris
Nyckel "skydd"

Kommer inte på något mer, men av "småtomtarna" fick jag en tidning, med en mascara en polkagris, choklad tomte, en marispan gris.



Här är dom så kallade nyckel "skydden" (vet inte vad dom heter egentligen)

Ett av dom iallafall.

Idag åkte jag skridskor med Sanna, det var jättekul! Fast jag kan verkligen åka, tror aldrig jag kommer lära mig. Men Sanna, hon åkte som värsta isprinsessan! Helt sjukt bra!




Jahapp, nu får ni langa rejält med comments!

Kan lägga upp en bild när Josefina och Paciono hoppar på Rörby


Nu får ni ha det bra ♥


Rubriklös'

Hej alla :) Har varit i Rörby idag och skött om Prinzessin, Julia är typ i Hälsingland. Kajsa va där hon skrittade lite på Amore när jag kom. Jag mockade, och borstade och fixade betfor innan jag och Kajsa fick bygga upp hinder och så när Matilda, Moa, Josefina och Camilla hoppade. Jag mår mkt bättre nu iallafall, har inte ont i halsen längre^^ Imorgon ska jag åka skridskor med Sanna ♥ Men jag kan inte åka skridskor så vi får väl se hur det går.... Nu får ni ha det super bra :) ♥


Julafton

Hej allesammans, god jul på er ♥ Idag så ringde min väckarklocka halv sju. Jag satte på mig vita ridbyxor och e röd tröja, sen åt jag frukost och bestämde träff med Alida. Vi träffades vid åkeshov och fortsatte till stallet, julaftonskadrilj vettni :) Ja vi började höa  och så och jag gick typ och drack vatten varannan sekund, men men, vi mockade sen och fick hästar, jag fick Cruella ^^) Henne hade jag förra året också. Det gick rätt bra på framridningen hon var lite långsam, men det kändes som jag fick med bakbenen rätt bra sen. Jag red bredvid Lovisa som red på Ajja. Det var kul och gick bra, fast det sved i halsen så fort jag sväljde. Efter första galoppen blev Cruella jättetaggad och pinnade på. Hon var mjuk och gick helt okej. Efter kadriljen åkte vi hem. Jag och Sarah kollade i våra julstrumpor det fanns 1 choklad tomte, 1 marsipan-och-choklad gris, en polka gris och en tidning, Vecko Revyn. Juste, jag gav Isabella en tomteluva, eftersom hon alltid lånar min och en marabou choklad. AV henne fick jag sån där greh man sätter på överdelen av nyckeln och en polkagris ;) Jahapp, nu sitter jag här framför datan och försmakar på julen med julmust och pepparkakor och kollar lite på Kalle Anka och Anna Anka som mamma zappar mellan. Klockan fyra kommer Lisa som ska hämta oss, sen åker vi till Mormor och Morfar. Alla paket är inslagna nästan^^) Jag hoppas alla blir glada, haha. Jag vet att jag kommer få en jacka av mamma iallfall :) och så hoppas jag att ja ska få lite häststuff =)

Here is some pics:

Haha, igga min sits :)











Ni känner igen klänningen från skolavslutning :)

Nu får ni ha en fortsatt trevlig kväll ♥
Jag kommer inte uppdatera så mycket idag, ja inlägget kommer när det kommer^^

GOD JUL !



Från musik till dans

Nöje: Ja, du såg rätt, vår idol-Rabih ska vara med i Let's Dance. Han ersätter Bonden Janne, som blev hjärtsjuk. Efter nyår så kommer Rabih in. Denna Janne har varit med i Bonde Söker fru, men nu tyvär missar han Let's Dance. Det var i torsdags den 17/12 han var tvungen att hoppa av när han gick igenom den obligatoriska läkarundersökningen som det upptäcktes att han har ett såkallat "förstorat hjärta". Så istället för en bonde blir det en sångare på dans golvet. Rabih hade redan i höst ansökt om att få vara med i Let's Dance, och nu blir hans önskan sann. Rabih kommer dansa med Maria Lindberg. Rabih säger att han dansat RnB dans förrut, men han tror att det här kommer bli något helt annat.



När vi ändå pratar lite om idol, så kan jag berätta att jag vann idol skivan! Ja, jag var med i en tävling hos Kfem's gästbloggare Camillas blogg. Tack :')


Ha det bra ♥


Jul städning i garderoben


Jag jul städar i garderoben, vill inte slänga några skor eller kläder :'<


Dagen Dag

Tjenare :) ♥ Idag åkte jag tidigt till stallet, fick sjuss av Isabella. I stallet hade inte den med nyckel kommit än men några satt och väntade så dom kom in i bilen haha^^ Dagen gick, jag red på Misty ♥ Det gick rätt bra hon är skojig att rida på :) Vi red lite barbacka på slutet. Jahapp, stannade kvar till halv sju då jag och Isabella åkte hem. Kollar på Anna Ankas Jul, helt sjukt -.-' Jahapp men när jag kom hem hade jag ingen känsel i fötterna så jag tog ett riktigt varmt bad och la i lite "bath confetti". Det luktade jättegott, och känseln kom tillbaka^^ Jag och Paula är med i DN, veckans stil vettu. Daniel, vem är det som är med i DN, du eller jag? Exakt! Haha ;P Ska kolla på Blood Diamond verkar rätt bra ^^) Juste, i stallet pyntade jag, Nicia, Hilda och Lovisa H till Prada som inte hade nåt julpynt, det blev jätte gulligt:

Hilda och Nicia sätter upp julpyntet^^

Typ såhär ser det ut :)

Det blev bubblor också av konfettin^^)

Paula&Tilia i DN ♥

Ja det var inte så mycket mer jag ville säga, ha det bra sålänge :D



God Morgon

God Morgon alla morgonpigga läsare (och ni som läser det här på dagen) Klockan är 06:58 och jag ska åka till stallet nu =) Haha jag är rätt trött faktiskt,  men ha en fortsatt trevlig morgon (eller en dag)



Stallet

Hejsan :) Har varit i stallet och så nu. Men jag hann inte sköta så mycket jag gjorde typ en skrapa på varje sida och kratsade hovarna^^ Litium fick rätt många morötter också ♥ Jag och Isabella tog massa kort på mig och Coco och hon och Alina.

Åh, hon är så söt :)

För er som inte vet är Coco bästa hästen att rida på ♥

Visst är hon underbart härligt söt? :')

Haha så söta haha!


Ha en fortsatt bra kväll :)


Shyhu

Hej :) Har bott hos min mormor och morfar en natt^^ men nu är jag back on track >:'D Jahapp, mormor och morfar har en liten hund, han heter Ludde. Jag hoppar alltid med lilla Ludde men även fast han är hela 12år så hoppar han rätt bra :) Jag byggde upp ett långt hinder till honom (det måste ju vara lättare att hoppa långt än högt!?) Sen så längde jag det en cm när han hoppat, då klara han inte HAHAH! Så sööt :') Ska till stallet snart och sköta lilla Litium ♥ Åh, jag har inte hittat julklappar till alla, Paula och Felicia är svårast, Kajsa med :o


Visst är han duktig? ♥

Det var jättemysigt där när det snöade :)


Ni får ha ett bra jullov ♥
Det ska jag ha iallfall :)


Veckans Stil

Hej ♥♥♥♥ JAG OCH PAULA BLEV VECKANS STIL!

I mitt inlägg när jag visade bilderna vi tagit i Gina kommenterade Daniel:


Äh, Daniel d är du som failar, jag och Paula pjwnar dig, vi blev veckans stil.


Pics

Här kommer lite bilder från skolan idag :)

Så underbart söt Delin ♥

:)

Haha Rebecca kör upp sin fot i röven :)

Jag och Paula. (Vit är ingen färg xD)

Rebecca, Delin och Elis ◊


Felicia jag Delin :)

Paula och Felicia var jättegulliga och köpte julklappar till mig, dom ska få sina efter lovet!

Det fanns ett jättegulligt rim:
Markerar din kontur, och du kommer ha allas önske figur.
Guld, glitter och glamor, skönhet gör dig stor.

Skriv en kommentar om vad du tror det är så får du veta någon annan dag :)

I den genomskinliga påsen var det knäck och kola ♥

Nu får ni ha det jättebra i kylan, God Jul :P


JULLOV!!

HEJ! ♥ Weeeeeeeeei nu har jag jullov, ingen skola aha ingen skola aha :P Åh va skönt ! Haha nu kan jag sova hur länge jag vill.

Påväg hem tog jag lite snö bilder, tänkte att ni ska få ta del av :) Men först en liten videblogg från skolan:



och nu kommer bilderna:

en liten del av skolgården :P

Solen var jättefin :)

Paula Felicia och Rebecca ♥

Prova inte hemma, iskallt!

HAHA




What's the name?

Hej ♥ τιLια här :P Oj va fult det blev :o Jaha, är jättetrött så ja kunde inte komma på någon rolig rubrik :) Jag är så trött på Daniel, han säger alltid att han ska mula en så gör han aldrig det han glömmer bort det, det är iaf rätt skönt men han bah: Jag ska mula dig på rasten. Så vågar man inte gå ut men så är han inte ens ute och så -.-' Jag la ner hans skor i en papperskorg så han typ hällde allt över honom, och om han inte hade tagit sin sko hade den varit i toaletten. Jag skulle precis släppa ner den när han fick tag i den, vi har hotat med att slänga ut hans mössa från fönstret också :P Aja, orka prata om han tråkigaste människan ever.

Ja jag är jättejättetrött, men vet ni vad? IMORGON ÄR DET JULLOV! Fast vi börjar kvart över åtta :/ och slutar tio :D Fattar inte riktigt hur jag ska komma upp ur sängen :) Då ska jag ha den röda klänningen på mig :) Jag har typ inget mer att säga, jag blir mer och mer irriterad på att snön är blöt och kall och det snöade så  in i helvete idag! Helt sjukt! Asså va man ute såg man inget för det var bara vitt :o Men det är fint och som Felicia säger: "Det ser ut som om det är grädde utbrätt på något gott" typ, nåt sånt va det iaf :P Nu ska jag ladda upp lite bilder :P Mamma bakade bullar så nu sitter jag och smaskar på en :P

Jag gör snöängel :P

:P

Knäcken vi bakade på mentordagen

Felicia skrev när hon var hemma hos mig :)

Såg så gulligt ut när Julpost brevlådan var täckt med snö x)

Bild jag tog idag :P

HAHA :P

My eye



Kaaallt

Hejsan :) ♥ Vad gör ni? Själv tänkte jag ta lite varm choklad med grädde :P Idag har jag varit i skolan, vi hade mentordag. Vi började 9. Paula skulle åka buss, så jag tänkte åka med henne. När jag missat första bussen för att åka med henne säger hon att hon ska gå med Felicia _-_ Men jag fick iallfall låna hennes busskort eftersom mitt är borta å jag åker på remsa, ja jag kom försent men vi skulle kolla på film iaf :P Den hette typ Codname Cleaner, den var rätt seg men ibland var den rolig. Jag Paula och Felicia har typ startat krig mot Daniel. Vi mular varandra hela tiden, HAHA. Igår mulade ju dom sönder mig när dom stog i en ring runt mig när jag låg på marken. Sen skulle Daniel mula Paula och Felicia, eftersom Felicia hjälpte mig då så skulle jag hjälpa henne. Då skulle Daniel mula mig också, men vi sprang runt hela skiten och dom väntade i 20 minuter på att vi skulle komma ut, då var vi typ nästan hemma xD SUCKERS! Ja, idag hade vi krig på rasten. Paula höll fast Daniel och jag tryckte ner honom mot snön i hans luva, det gick inte så bra + att vi inte kunde få upp snö till hans fejs. Vi kom sent igen. Sen skulle vi baka, vi bakade knäck :P Jag Paula och Felicia var några av dom som kommit sent båda gångerna så vi fick fixa massa bord och Daniel mobbade mig för att jag stannade och inte han -.-' Ja, efter det skulle jag, Felicia och Paula åka pulka. Cassie har färgat håret så vi ringde henne också. Asså vi ville se hennes hår och att hon skulle åka pulka med oss. Paula skulle möta henne och jag och Felicia skulle hem till henne så hon kunde byta kläder. Jag visste att Paula och Cassie inte skulle följa med och sen ringde dom och sa det. Vi gick hem till mig och hämtade min snowracer så gick vi till Cassie för vi ville se hennes hår. Det var liksom lite mörkrött :) Vi frågade dom om dom ville följa med och dom kanske skulle följa med, men Paula frös :S Jag och Felicia gick och började åka. Sen kom dom :P Vi satte ihop alla fyra "åksakerna", dom två snowracerna längst fram och pulkorna längs bak. Bra och stadigt ;) Först satt jag på en av snowracerna näst längst fram, det var inte så kul :P Sen satt jag längst fram och då flög Paula och Felicia som satt i pulkorna av. Sen satt jag längst bak, det var jättekul, man flög åt alla håll, HAHA jag ramlade av två gånger :P Sista gången satt jag näst längst bak på en pulka, och det gick så fort så det kändes som när jag satt längst bak, stackars Cassie som satt längst bak ;) Men det var kul, men det hade varit roligare om vi va flera :) Jahapp, Paula hade bara på sig leggings + linne + skinnjacka så hon frös och ville gå hem -.-' Cassie följde mer och jag och Felicia åkte på samma snowracer. det var askul :P Sen gick vi hem typ :P


Haha, ignorera min min ;)

HAHA

Ja är faktiskt rätt nöjd med bilden :P Cassie drar upp alla åksaker :P



Lite mulad kanske ?

Åh, de är så mysigt med snö :) Snöade HELA dagen igår :)

Bad, bad bad :P


Mulad

Hej ♥ Jag just blivit mulad, av många, det blev jag igår också. Kan inte skriva mer måste gå tbx.
Men igår stog nästan alla killar runt mig i en ring när jag låg på marken och mulade mej :S


Shu

Hej ♥ Bara så att alla vet är Daniel bög :P Nä jag skoja, förlåt Daniel. Jahapp, sitter och äter framför datan. Mamma don't like, men hon är inte hemma :P HAHA. Ja gör inte så mycket kollar runt lite på fb, ska skicka lite bilder till Columbine sen, hoppas ni gillade Alexandra's gästblogg :P Aja ha det bra.


Alexandra Gästbloggar!

Heej alla Tilias läsare!

Aja jag är Alexandra måste ju passa på att länka mig själv när man kan hehe ;).
Men iallafall just  nu så har jag IT, vi får sitta och göra vad vi vill så ja det är
skiit bra haha! :). Men Tilia sitter och Gästbloggar hoss mig ochså så ja.

                  Vet inte riktigt vad jag ska skriva  höhö
                                           Kram♥/Alexandra
           


Trevlig Lucia

Hej ♥ Trevlig Lucia eller vad man säger :p Idag var jag i stallet. Jag red min lektion på Misty, det gick jättebra men hon är rätt hård i yttersidan. Dagen gick på, halv tre var det samling för Lucia firandet. Vi borstade och lite så, bytte om. Det strömmade in massor av människor i stallet, sen satte sig alla i ridhuset och showen började. Haha, jag kom in först på Sorbits i damsadel (båda benen på ena sidan) och så höll jag inte i mig eftersom jag höll händerna sådär knäppta, lite läskigt och så :P Vi sjöng klart Natten går tunga fjät och efter det så fick jag ett halsband av U-sek, sen sa jag dikten och jag sa INTE fel. Hahah, efter det sjöng Nicia eftersom hon vann tallangjakten. Hon sjunger så fkking bra :) Ja sen var det bjällerklang. Efter det var det Rudolf med röda mulen, då kommer Columbine in med Yosh i släptåg. Yosh hare en röd lampa på mulen och renhorn, så jävla söt ♥ Ja, sen var det typ Tre pepparkaksgubbar, sen var det Tipp Tapp, sen sjöng vi natten går tunga fjät och gick upp. Sen fortsatte U-sek med showen och det var riktigt kul att kolla på ! Ja, jag har inte nåt mer att säga, ni får väl ha det så bra då :)

Jag, Sorbits, Nicia :)


U-Sek kadrilj :)

Orkar inte lägga upp mera, lägger upp på fb istället :)


Weiii

Hej ♥ Har kommit jem från stallet, ätit, duschat nu :P I stallet tränade jag till lucia firandet imorgon, jag ska nämligen vara lucia :) Jag ska säga en dikt också, den går så här:
Midvinternattens köld är hård, stjärnorna gnistra och glimma, alla sova på enslig gård, djupt under midnattstimma. Månen vandrar sin tysta ban, snön lyser vit på furu och gran, snön lyser vit på taken, endast tomten är vaken.
Ja jag måste öva på dikten för jag säger typ fel hela tiden x) Ja, inte så mkt mer, bilder kommer imorgon.


God Morgon

Hej ♥ IH, ERIK VANN IDOL♥♥ Grattis :P Ja, nu är jag hemma hos mormor och morfar, mormor är så snäll så hon ska klä min lucia krona :D Jag ska nämligen vara lucia i stallet :) Aja orkar inte skriva mera


Lucia Bild

Hittade just en bild från Lucia idag på skolan på Alexandras blogg så jag tog den och here it is:


Det finns många olika historier men det röda bandet står för blod, dom skar upp hennes mage. Lucia kommer ursprungligen från Italien och det sägs att hon var riktigt vacker!


Ha det♥


Idol

Nu kommer lite idol fakta ♥ Idag är det final och Calle Kristiansson och Erik Grönwall möts i Globen.

Erik Grönwall ska sjunga:
The final countdown av Europe (eget val)
The show must go on (tittarnas val)
Higher (vinnarlåten)

Calle Kristiansson ska sjunga:
Rock and roll av Led Zeppelin (eget val)
With a little help from my friends av Joe Cocker (tittarnas val)
Higher (vinnarlåten)

En röstning på msn.se gjordes:

Det här utklippet är från 19:16, men tittarna kan ju ändra sig.

Vem tycker du ska vinna? ♥


Schnöö

Hej hej ♥ Idag var jag i skolan. Det var lucia grej på morgonen och det var kul. Sen hade vi engelska men vi började mycket tidigare än vi skulle (hade vikarie) så när vi skulle börja slutade vi. HAHA! Då hade vi typ en och en halv timmes lunch grej, så vi drog till v-by. Vi tänkte kolla runt lite i affärer och sen åka hem till lunchen, då det var gröt :) Men vi var där lite för länge och åt på donken. Ja, jag köpte ett vitt linne (att ha i skolan eftersom det andra har jag i stallet) från Gina. I gina tog vi också lite bilder, ni vet det här Veckans Stil och så :P Jag och Paula tog asmånga bilder men vi skickade bara några :P Jag hoppas du vill se dom för här är dom:

Paula och Jag :P

Veckans stil? Hamnar gärna i metro ;)

LoL

Hittade jättemånga bilder på folk jag känner^^ Här är några i min skola

Länken är http://www.kfem.se/bloggarnas-laenkar/

Ja, kom lite sent till syslöjden men gjorde klart mitt klänningslinne. Det skulle bli XS men det blev typ L hahah, egentligen gjorde jag inte klart, får nog fixa till lite här hemma, haha ni får se när den är klart. Allt gick rätt fort förrutom när jag väntade på bussen haha. Det snöade jättemycket då men nu är allt borta. Oj jävlar! Det smälls raketer asnära här jag blev asrädd, aja nu får ni ha det bra :P


Så trött..

Hej, vet du hur trött jag är? Åh! Idag var jag i skolan, först hade vi engelska, då kollade vi på en film som heter "Holes", sen hade vi NO och vi gjorde RWS testet, sen hade vi matte, då kollade vi på en film som heter "Will Hunting" sen hade vi typ lunch, det var kalopps, äckligt. Efter det var det dags för svenska, då vi skulle spela upp teater, det gick bra :P Sen hade vi språk, vi kollade på en film som heter "El Bola" Tror jag, på svenska är det typ kulan eller bollen. Sen skulle jag till vällingby, men någon hade lagt en stinkbomb i bussen. Alla stog med halsdukar för näsan HAHA, men gamlingarna kände det inte :o I vällingby skulle jag leta efter lampor till lucia krona och batterier. På åhlens hade dom inga, inte Claes Olsson heller, men jag hittade på en lampaffär sen :P Aja, Rifaa åkte till Sudan idag, gonna miss ya babe <3 Ha det bra alla, ska säga hejdå till Ami och Victor, dom ska också åka nu ;)

Dagens outfit:♥

Linnen från Gina
Kofta från Bik Bok
Leggings från ?


Without

Hej, hej :) Kommit hem från skolan och så nu, ska läsa igenom lite NO, har RWS test imorn :S I skolan var allt som vanligt; tråkigt. Men efter skolan, så var det liiiite roligare :) Jag och Paula skulle åka hem, Rebecca och Elis skulle åt motsatta hållet. Min och Paulas buss skulle gå om 40 minuter, så vi gjorde en liten utflykt till Mariehäll. Haha, det var jättetråkigt där så vi åkte hem :P Ja, sen var det inte mer, Lucia firande träning idag i stallet så ska dit ♥

Många undrar hur man kan infoga sånt som ♥♦ och sånt, klicka på Ω tecknet så finns det en mängd olika saker du kan infoga!


Tik Tok on The Clock

Hejsan :) ♥ Igår, va det söndag. Det fjärde gången jag skullebetyder ridning. Det var även  rida Blues, det betyder hoppning. Jag gillar lite mera speedade hästar än Blues. Cassie fick Coco och jag Blues, så vi bytte! Torun bah: "Tilia är ni ett team eller?" Jag svarade "Ja" Då sa hon "Det syns" Jag blev så lycklig, jag älskar verkligen den ponnyn! Coco är inte så sammatbetsvillig, men det var lärorikt på framridningen, hon är lugnare än första gången jag red henne, men hon är ganska hård i munnen. Jag visste att hon bara skulle springa sen när vi skulle hoppa så jag minskade galoppen i framridningen så det skulle gå långsammare. Vi skulle räkna galoppsprång mellan två små plank. Först fick jag 4 sen fick jag 5. Då sa Torun att jag skulle försöka få in 6 galoppsprång. Alltså minska galoppen så stegen blir små. Jag fattade galopp, och Coco som visste vad det gällde ökade. Jag satte mig tillbaka och minskade. Sen när hon såg det jättelilla planket så ökade hon. Så söt ♥ Det gick fort och vi klarade absolut inte 6 galoppsprång. Men jag är nöjd även fast jag inte fick stopp på henne♥

Mitt och Lovisas julpynt :)


Tidem går så jävla fort, livet rinner på lika snabbt med, snart är man tant då :P

Bilder från Lab lektionen :

HAHAH, älska kemi :P

Haha, jag låsades blanda kemikalier och så klart.......

.......så gjorde Rebecca likadant och sen........

......Meeli med.

Bilderna är tagna från. Troublemakersz


Frågestund avslutad


 

Meeli på http://troublemakersz.blogg.se/ frågade varför jag är så smal
Svar: Så smal är jag faktiskt inte, det finns folk som är smalare, jag säger inte att jag är tjock, jag äter faktiskt inte så mycket^^
Lina på http://lillpitt.blogg.se/ frågade om jag skulle på Karlshem nästa år och om jag är kär i någon
Svar: Jag tror nog att jag ska till Karlshem nästa  år eftersom det är världens bästa ridläger, vi får se. Nej, tyvär är jag inte kär i någon.

 

Kajsa på http://kajsajag.blogg.se/ undrade varför jag gillar isabell färgade hästar så mycket
Svar: Jag har ingen aning, det har alltid blivit så bara, först Coco, sen Aladdin, Lilla My och sen Prinzessin, det är en slump!

Har du någon fråga får du vänta tills nästa frågestund♥


Julstämning.

Jag och mamma har ju julpyntat lite här hemma, jag och Lovisa har julpyntat hos Litium, OCH jag och Sarah har köpt julklappar. Det är dom första tecknena på att det snart är jul. :P Nu är morfar och Noi färdig köpta, mamma är nog ganska färdig köpt. Jag är så otroligt trött. Efter vi ätit på Donken typ somna jag :P


Visst är jag bra på att redigera bilder? x) Asså, ja driver.

Ja, nu har jag inte så mycket mer att säga, ni får ha det så bra och God Jul!




Carpe Diem


Hej

Shu,♥ har kollat idol, nu snackar jag med Sarah i telen, vi ska handla julklappar imorn♥ Bilder från julpyntet kommer på söndag/måndag/tisdag/onsdag/torsdag. Batteriet i kameran dog -.-' Kajsa skulle hjälpa mig men dissade mig :o Aja ni får ha det så bra :)


Alldeles nyss :P


Hemma

Hejsan :) Nu är jag hemma från skolan, jag älskar fredagar! Först på morgonen så hade vi Geografi, först kollade vi film sen ritade vi planscher om en världsdel. Jag och Elis har Osianen :P Sen hade vi engelska, vi spelade upp en teater ur en bok som heter Holes. Rifaa var Madame Zeroni :P Gustav var Myras pappa, Egil var Eyla, Rebecca var Igor Paula en gris, Rebeccas väska var också gris och jag var Myra^^ Du får fråga om du vill veta mera :P Jahapp, sen var det dags för lunch, riktigt äcklig! Ja, sen hade vi slöjd, jag fortasatte med mitt klänningslinne. Alexandra gjorde en jättesöt julstrumpa!
 
Här är den ;p

Såhär såg tyget ut :)

Så var det lite knappar! Jättesöt!♥
Sist hade vi matte. Snart ska jag till stallet och julpynta lite :)

Dagens kläder:

Kofta-H&M
Linne-Gina Tricot
Skärp-H&M
Jeans-KappHal

Jahapp, det var jättefin himmel sen!

Jättefint, eller hur?♥

Ha det så bra!


Syslöjd

Nu har jag syslöjd, men vi slutar nu, aja ha det kan inte skriva mera. Puss♥

 

Ha det :)


Dag

Hej alla♥ varit i skolan och sådär vanligt idag, städat,kollat på tv ätit choklad ♥ ska plocka fram lite julsaker, ska pynta Litiums spilta med Lovisa imorgon :P ♥ Jhapp här kommer lite bilder: (orkar bara ladda upp en hästbild)

Globen♥



Stephie och jag hoppar hopprep på idrotten, d va verkligen hundra år en jag hoppade!♥

Paula och jag, ute lite efter skolan :)

Paula :P ♥

Delins vampyr så jävla bra på att rita! ♥

Alexandras asfina vampyr ♥ Fattar inte hur dom kan rita så bra, min läggs upp någon annan gång!

Ha det bäst!

Puss&Kram
TiLia


Förlåt!

Hej♥ Förlåt att jag inte skrivit på jättelänge! I lördags var jag på Globen med mamma och Kajsa. Kajsa gick efter vi varit i annexet och jag och mamma kollade på showen! Bilde rkommer sen. Måste till stallet, lucia träning idag :)



RSS 2.0