Hemma.

Hej alla, nu är jag hemma har kollat på idol. Ni har inte hört om Åkeshov Psykopaten va? Tänkte väl det. En morgon stog några i stallet och mockade. Då kom det in en tjej och skrek "Stäng alla dörrar och fönster" Det visade sig att hon hade gått i allén och då hade det kommit en man barfota från sidan på henne och flinat lite så där udda hmm hur ska man skriva hehehihehehi typ. Ah iallfall. Idag när jag gick till stallet, hörde jag bråk och glas som krossas i slottet. (Jag hade ringt och bestämt möte med Isabella som tur va) När jag gått förbi kollar jag bakåt. Två män kommer ut med en man med endast en tröja på sig (barfota utan kalsonger och byxor) så säger dom två männen "Vi vill aldrig mera se dig här det räcker" Jag ser Isabella komma upp för backen så jag säger "Isabella gå fort" och på vägen berättar jag och nu vet typ hela stallet det, fett läskigt, vågar aldrig gå där själv igen :S Jaha, sen åkte jag till v-by och mötte mamam. Köpte en jättefin julklänning och en puderborste :)

Den är från Gina. Tänkte ha den på julavslutningen, kanske på julafton och kanske kanske nyår :)

Så det här kommer bli min outfit då:

Fast med svarta leggings såklart,

Jag älskar all jul pyntning så jag passade på att fota lite i vällingby, för jag gillar deras dekorationer :)



Kollar på idol. Det är svår konkurrans nu. Men Erik var bäst ikväll, både enligt mig och juryn.


Skola

Hej alla, jag är hemma från skolan nu, tråkig dag haha. Har ätit mellanmål och ska dra till stallet om typ 10 och kolla på den nya ponnyn. Den är fux <3 Haha.
Dagens outfit:


Ha det.


Cp Videoblogg

Här är en cp videoblogg på mig och Elis. För er som inte hör så har vi mattelektion, vi kollar på Numbers, Dirty Bomb haha typ så :P



Videoblogg från tisdag 24/11-o9

Förlåt att jag varit lite seg med videobloggen på mig och Alexandra, har verkligen inte haft tid!


Men här är den! Du hittar Alexandra på alexandralovetokiohotel.blogg.se

Hoppas ni njuter :)


Idag och Igår

Hej, förlåt att jag inte skrivit på länge har varit mycket ch så. Och Alexandra har inte lagt ut videobloggen än >;@

Igår:
Igår var jag i stallet tidigt på morgonen och så, skötte och lite så. När jag stog och skötte hörde jag hur något smällde till i Caranys box. Sen blev den tyst. Jag gick dit och kollade. Hästen låg på rygg. Jag ropade på Lina som också skötte. Hon kom och ba oj! Sen kom Carro och bara ligger hon ner? Jag bara a typ.Oj hon har rullat fast jag ska hämta mamma. Carro och Vavva kommer tillbaka, Carany har liksom rullat så att hon legat tryckt mot väggen och inte kunnat komma därifrån. Dom tar en lina runt frambenen på henne och drar runt henne. Om det hade hänt på en natt hade Carany varit död :o Stackars lilla klumpiga Carany. Tur att jag och Lina upptäckte henne ;)

Lilla Carany.
Sen gick jag ut med Yosh Katti med Benny och Ina med Belle och Nicia och Hilda hängde med och fotade :) Yosh är såå söt :)

Efter stallet åkte jag hem till Felicia, där åt jag middag med Felicia, Alice, Stephie, Cassie och Paula :)
Vi hade askul haha.


Idag:
Idag var jag också i stallet, jag rider ju på morgonen :) Jag red Blues och det gick faktiskt ganska bra :)

Inte så bra bild men Cassie var med på den också x)

Ja, sen var det dressyr tävling. Katti vann storhäst och Oskar vann ponny. Lina Mika Alida  Oskar var inom tävlan Isabella Lovisa Daphne var utom.

Isabella och Alina <3

Jahapp har inte så mycket mer att säga. Ni får ha det bra, nu ska jag lägga upp lite bilder på FB.


Morgon blogg.

Hej alla morgonpigga läsare. Nu är jag klarn för att åka till stallet :) Klockan är 6.50 haha, ska vara i stallet halv^^ Jahapp, Alexandra den sega lilla saken la aldrig upp videon men ni kommer antagligen få se den ikväll eller nåt^^ Jahapp, var pigg eller god natt igen typ :P

Igår fick Reza lämna idol, det stog mellan henne och Erik och jag var riktigt orolig för Erik! Tror ja ringde typ minst fyra gånger ^^


Idol

Tjena, Nu sitter jag med mammas kompisar och mamma och checkar idol. Datorn är ny och riktigt snabb :D Haha, Jag tycker att alla har varit riktigt bra i idol då. Men Reza är lite mindre bra än dom andra :P Tyckte det var gulligt att Tove sjöng till sin farfar. Om jag var i den situationen vet jag inte vem jag skulle välja. Mormor, Morfar, Mamma, Pappa eller min syster :P Haha helst alla. Jaha, mamma tyckte jag var osocial nu, men det var hennes kompis som sa att jag skulle sätta mig vid datan :P Hopas Erik vinner (aa)
Mariette är lesbisk :o Haha lite förvånad är jag faktiskt, :P Alexandra skulle fixa en videoblogg från skolan idag, men det har hon inte gjort ännu haha. Ni får se den sen xD Haha Men ha det och rösta på din favorit i idol :*


Trött

Hej, just nnu är jag jättetrött men jag har ingen feber längre! Jihaow ;) Jag håller på att läsa igenom manualen till kameran, det är 62 sidor, men jag är typ klar nu. När jag är 15 kommer ag få ta hål i näsan :D Haha längtar, lite senare vill jag också tatuera mig. Jag ritade med en whiteboard penna tre förslag haha, bilder kommer sen läggas upp så får ni säga vilken som är bäst :P Har pluggat lite NO, kollat på TV och nu har mamma kommit hem. Happ, jag vet inte riktigt vad jag ska göra nu ska typ äta snart. Förut idag när jag lagade lunch, brände jag köttbullarna så jag åt bara spaghetti med ketchup och oregano haha^^ kocken TiLia :P Aja nu ork ja int skrive mer HAHA!

Förslag ett spiral runt tummen.


Förslag två Pussmun/Hjärta på ovansidan av handen

Förslag tre krumelur på handleden

Vilken är finast?


Tjänare

Hejsan, det car länge sen x) Nu så ska jag lägga upp två bilder från idrotten i tisdags haha, veckans låt kommer även ;)


Haha, jag och Elis, jag ser rätt sliten ut :P


I jumpasalen, överst Elis till vänster Rebecca, sen jag, Delin, Anisa jag tror Stephie tog bilden :)

Veckans låt:




Aouch

Hejsan, har ont i armen lite feber efter igår. Igår var det faktiskt värre, haha jag kunde inte ha tecket på armen utan att skrika, ska äta snart men jag kan inte hitta köttbullarna. Kanske måste leta lite noggrannare HAHA


Idol-extra

Hej! Idag är jag sjuk och så, tog sprutan igår, har lite feber och asont i armen. Men det var ju idol vi skulle prata om!

Imorgon, är det ju idol, ännu en fredagsfinal temat är Kärlekstema, längtar efter att se det :)
Idolerna ska sjunga:
Tove Östman Styrke ska sjunga; "Sweet dreams (are made of this)” av Eurythmics
Erik Grönwall kommer sjunga; “My life would suck without you” av Kelly Clarkson
Calle Kristiansson kommer sjunga; ”Your song” av Elton John
Mariette Hansson kommer att sjunga; ”Time of your life” av Green Day
Reza Ningtyas Lindh ska sjunga; ”You've got a friend” av Carole King

Dom där låtarna är till fansen, idolerna kommer sjunga en till låt till dom anhöriga:
Tove kommer framföra; “Himlen är oskyldigt blå” av Ted Gärdestad
Erik kommer att visa sina färdigheter i låten; ”Always” av Bon Jovi
Calle kommer framföra “To be with you” av Mr. Big
Mariette ska sjunga; ”Ängeln i rummet” av Eva Dahlgren
Reza kommer sjunga; ”When I need you” av Leo Sayer

Jag längtar verkligen till fredagsfinalen imorgon, hur idolerna kommer att framföra låtarna och så.





Källa


Skolaa

Hejsan, :) Idag har jag varit i skolan. Jag missade bussen, den åkte precis för bi när jag skulle gå över vägen :( Jag cyklade till skolan istället :D Jag har alltid tvångstankar när jag cyklar, som att t ex åka över alla pinnar. Idag var en regnig mörk och kall morgon, så när jag skulle cykla över en pinne var det en mask :S Usch jag mådde så dåligt sen, Jag kom fram till skolan och först hade vi NO, sen hade vi enegska, sen kom Andreas (vaktmästaren) ner och ropade upp massa namn. Vi som skulle ta svininfluensa grejen. Jag fick reda på idag att vaccinet är gjort av ägg + att det är ett dött svininfluensa virus i så att kroppen ska bygga upp skydd, jag mådde lite dåligt efter det :S Jag Felicia och Veronica skulle ta samtidigt. Felicias gick på två sekunder, sen drog hon. Veronicas tog lite längre tid men min tog jättelång tid, sen gick jag själv till klassrummet, :o Jag spände mig så det gjorde jätteont! Haha, sen när jag kom in i klassrummet och lådsade ha jätteont och vissa såg ut som om dom skulle dö! HAHA! Det var kul, sen har Daniel slagit mig typ 10000 gånger där, och på spanskan jagade han runt i klassrummet. Vi hade vikarie och jag och Paula satt typ och prata med alla roliga, haha. Oskar tiene un anos pequeño, haha fråga inte. Ja dagen flöt på, nu har jag jätteont i armen :P Undrar om jag blir sjuk imorn, känner mig lite hänging nu, ska plugga snart. Haha.


Flum, igår i stallet när vi fyllde höpåsar var höt i typ asstora kokor så jag och Kajsa hade typ dragkamp, haha den här bilden är fotad av: Kajsa Jahapp, jag har inte så mycket mer att säga! Eller jo, igår när jag var ute med Amore, så var det en stor vattenpöl jag går runt den och hamnar framför henne. Sen känner jag hur mina ben blir blöta och hör värsta plasket. Hästen såg jätteglad ut mitt i vatten pölen, tack Morris!


Dagen idag

Hejsan, nu är jag hemma från skolan, vart i stallet också :) Efter skolan fick jag sjuss (stavning!?) med Paula till islandstorget, därifrån gick jag hem. Jag bytte om och så och drog iväg till brommaplan. Jag satte mig vid bussen bredvid Julia som satt där. Jag kunde inte se Kajsa förrän Julia sa: Är inte det där Kajsa? Hon kom och satte sig med oss, vi åkte till stallet (Julia är ägare till Sessan) Jag ställde ut henne i gången och mockade. Sen gick jag runt lite typ, fyllde höpåsar, la lite betfor i Sessans krubba när Julia red, ja typ haha. Sen så skulle Kajsa rida Elvira eftersom Amore är halt. Jag fick gå ut med Amore och leda henne till Hogsta. Jag hade reflexväst och pannlampa sen gick jag där och kände mig väldigt udda. Amore är jätterädd för bussar och nästan precis när vi kommit ut och skulle börja gå kommer en buss. Amore backar över några stockar och in i Ambo nästan haha. Sen går vi till Hogsta och hon blir ganska rädd när en bil med två transporter kommer. Usch det var bäckmörkt och alla bilar hade helljusen på haha. Jag kom tillbaka ställde in henne i sin box. Kajsa hade inte ens kommit ner till ridhuset. Hej seg! HAHA hon red och så, inte så mkt mer sen åkte vi hem :)

Kajsa och Elvira

Dagens outfit:


Mer bilder kommer imorn, måste  sluta innan mamma får ett utbrott.


Datasal'

Nu sitter jag i datasalen, vi har svenska. Antagligen uppdaterar jag efter stallet,


Måndag :S

Hej alla, som dom flesta vet är det måndag idag, Det betyder en lång tråkig, jobbig vecka :( Idag var jag i skolan. Först hade vi IT, vi hade designat mobiler och lektionen bestog av att vi fick se allas mobiler. Vill ni se min? Svara inte, jag visar ändå :P

Om ni inte ser vad det står:
Lilla antennen som sticker upp där är kamera, sen står det pilar på skärmen, den närmast högra hörnet står det skärm med touch screen, den andra pilen på skärmen står det stor skärm så du kan se på film haha. Den runda saken med svarta prickar är speakers lidtan längst till höger är språkväljare, alla bokstäver i alfabetet finns med :) Det var min mobil haha.


Jag Paula och Felica, flum i korridoren :P

Visst ser dom lite ut som vampyrer? :P

Dagens Outfit:

Nya Rolling Stones tröjan, jeans, grå kofta. Plattat hår också :D

Nu måste jag plugga, annars vet jag en som dampar ;)




V-by

Hellu, shit va ja älskar v-by nu :) Det finns så många roliga klädaffärer, ioförsig va jag bara i H&M, Lindex, haha :) Jag hoppas ni vill se vad jag köpte;


Tröja från H&M

Tröja från H&M

Linne från H&M

Sen köpte jag en BH på Lindex också, men nu ska vi gå till en kompis och käka middag.


Idag&Igår

Heii, förlåt att jag typ inte skrivit någonting alls här på länge ^^) Men nu kommer det lite:

Igår: (Lördag den 14/11-o9)
Igår va jag i stallet och skötte Lirre Birre :) <3 Ja ja typ hängde i stallet länge på kvällen skulle det ju vara spökkväll. Ja jag stog först i kön in i ridhuset, haha och så köpte jag lite godis och vi lyssnade på spökhistorier. Stubben och Katti sa att vi skulle sitta i serveringen jättelite för dom skulle byta om, iallfall så kom dom inte tillbaka så vi gick nästan sist, jag, Lovisa, Lovisas kompis Lollo och Lillan gick tillsammans. När vi hade gått en bit hör vi några som storgråter, då är det gruppen innan oss. Ett barn är så rädd så hon hoppar typ upp på min och Lovisas kompis rygg och trycker ansiktet i våra jackor, hon var så jävla rädd. Vi gick vidare med alla vettskrämda barnen bakom oss. Sen så fick jag sjuss (stavning!?) hem med Felicia, haha.

Idag: (Söndag den 15/11-o9)
Jag åkte till stallet med Cassie och Tina och mamma såklart haha. Vi hoppade förra gången så vi bytte hästar idag, jag red Blues (jag har aldrig ridit honom förrut) Det gick sådär, han hade jätterolig galopp och jag typ flög upp och ner så det kändes som om jag red lätt HAHA! Ja efter det så åkte vi hem min lilla Lirre är ju på tävling :) så jag kunde inte sköta, ja snart ska jag följa med upp till v-by mot att mamma ska baka kladdkaka xD Ja tänkte leta efter någon rolig kofta eller något :) 



Have a good day,


The day after yesterday

Tjäna :) Jag vet att ingen bryr sig eftersom alla veta var jag gör varje dag mellan 8-4, jag är i skolan -.-' efterr skolan åkte jag och Felicia till stallet för att kolla på dom nu ponisarna :) en liten liten liten brun b-ponny som heter Josh eller nåt :P sen hade vi en till liten liten liten skimmel (grå/vit) ponny, den var ganska smal men jättefint och hade vääldigt ädelt huvud den heter Bell. Sen var det en d-ponny som var jätteliten för att vara d (d är största ponny grejen) han är brun som heter Benny^^) Ja, vi åkte hem vid halv fem och jag har typ inte gjort ett skit, haha. Här kommer lite bilder från idag:

Dagens outfit här då, adidas guls, svart linne från gina och dom blåa cheap monday jeansen ;)

Anisa med Alex i bakgrunden :)

Jag med någon skojjs effekt på kameran,


jag är ego, veet de :P

Lilla Josh :) <3

Alexandra :D (döda mig inte Alex nu,)

Jahaapp, vill du fråga något vet du ju att jag har en frågestund :)


Torsdag snart fredag, fredag snart helg

Shusan :) Idag var jag i skolan, ja gjorde inget speciellt, när jag skulle köpa en bulle kunde jag inte hitta min plånbok i väskan, först trodde jag att den blivit baxad. Jag och Felicia gick på en promenad haha, till busshållsplatsen och tillbaka x) ja sen hade vi lektion svenska och då var det brandövning :* Haha sen var det språk, Paula var sjuk igår tog hon nöff nöff sprutan :P haaha, efter skolan åkte jag hem och hämtade min plånbok, (jag glömde packa ner den) ja sen åkte jag till v-by och träffade Rebecca K, vi pratade lite och så hemma hos henne, sen åkte jag hem :P nu sitter jag här ochbhar skrivit lite på min uppsats bara 500 ord kvar -.-' Ja tänker fortsätta med den imorn.
Tiiiilias kläder:

Adidas kofta - Thailand
Fägglatt Linne - Gina Tricot
Svart Linne - Gina Tricot
Vitt Linne - Gina Tricot
Leggings - ?


Eeeeggggoooo


Vanlig men ovanlig dag,

Hej alla små söta läsare, tack för att ni läser min blogg ^.^ Idag har jag varit i skolan usch, jag missade bussen och cyklade haha, ja inte så mycket mera typ, vi hade spanska prov jag tror eller typ hoppas på att det gick bra :* Det var hamburgare till lunch, dom har inte pommes frites utan iskalla potatis klyftor, med grillkrydda på. Det skulle varit gott om dom var varma^^ Ja efter skolan hade Felicia mattegrupp i en kvart, jag väntade på henne med Alex och Stephie som väntade på Anisa, vi tog lite flummiga bilder haha! Efter Felicias mattegrupp åkte vi till björkan och gungade lite^^) Sen följde hon med mig till stallet där jag bytte nyckel (mitt skåp gick inte att öppna med min nyckel) Dom nya ponnyerna skulle komma idag, men dom hade inte kommit när vi var där men dom kom väl lite senare. Det är tre stycken, mer vet jag inte :P Jaha när vi skulle åka började det regna sen duggade det lite bara och vi åkte hem. När Felicia klev in genom dörren till hennes hus började det spöregna. Happ tänkte jag 5 minuters färd på cykel i spöregn. Jag var nästan ihjäl frusen när jag kom hem. Jag så väl ut som en dränkt katt eller något ;) Ja, jag värme en kopp choklad och tog en pepparkaka och långsamt kom känseln i fötterna tillbaka :P Ja här kommer bilderna:  
Dagens outfit:

Svarta jeans-Kapphal
Vitt linne-Gina tricot
Röd kofta-Bik Bok
Jacka-Stadium
Väska Friis and Company-Lånat av Alma
Skor-Beställda

Stephies söta och färgglada utstyrsel :D

Haha Kippah xD (bara jag Stephie och Alexandra fattar fråga inte)

Varning för extremt schööna bilder :P



Jag i björkan, Felicia fota

Felicia på ängbyhöjden, är riktigt nöjd med bilden!

Nu ska jag äta puss :)


Pics,,,

Bilder som sagt:

Kameran,


Rosa muffins: Glasyr-Sarah, Hjärtan-Tilia Bakad-Sarah
Bruna muffins: Design-Tilia, Bakad-Tilia och Sarah

Alla muffinsar. jag har designat dom bruna och gula och lite dom rosa, mamma bakade dom gula, gott va? :)


Viggo

Meeli va så gullig och köpte födelsedags present ;'D


Fint halsband av Rifaa, mitt favorit halsband såg typ ut så här och det gick sönder, det här är helt klart min nya favorit ;)

Förlåt för att bilden är ganska dålig, örhängen (tar jue hål i öronen snart) Jag fick utav Rifaa för er som är blinda är det T på :P


Shulululu

Hejsan hoppsan^^p Idag har jag varit i skolan som alltid, och bla bla bla ingen bryr sig -.-' Ja vi hade ett "slagsmål" idag. Jag tog en bild på Delin och Delin det lilla dampflipp barnet tar min mobil, jag hoppar på henne och försöker ta tillbaka den, då kommer Elis och hjälper till, Rifaa filmade haha. Delin slår till mig i huvudet och Elis med mobilen så hon börjar blöda. Ja Delin som alla trodde var den snälla har börjat slåss ;) Akta er, jag varnar er bara :P Ja, Elis hade jätteont och hon och jag tyckte Delin överdrivde. Medans vi slåss haha så ropar Delin på hjälp då kommer Pedro, Delin ropar och han kommer. #-Delin *-Tilia ^-Pedro.
#Hon hoppade på mig!
*Delin snodde min mobil
#Hon tog kort på mig
*Men jag raderade den
^Tilia tog du kort?
*Ja men jag raderade den!
^Man få inte ta kort på någon utan att ha tillstånd
*Jag vet men jag raderade den
^Får jag mobilen?
Pedro tog min mobil och Delin såg väldigt nöjd ut -.-' (Jag vet att vi är barnsliga, men låt oss!)
Meeli tog bort bilden, (jag ljög bara om att jag tagit borten) Melli bah: Asså Delin om du hade sagt att hon skulle tagit bort den hade hon gjort det.
Då svarar Delin: Nej det hade hon inte! 
Jag hade faktiskt gjort det Delin, försök att vara lite snäll ibland ditt lilla flippbarn^^

Bilderna kommer i ett inlägg om typ 2, men först dagens outfit:

Foto: Paula

Mössa-Gina Tricot
Dunjacka-Everest, stadium
Jeans-Cheap Monday, Weekday
Tröja-Gina Tricot
Skor-Converse, beställning
Fliströja-Everest ?
Väska-Fick låna av Alma^^

Färgen på bilden är lite skum, vet inte hur man ändrar :S


 


Hejsan,

Hej alla :) Nu har jag fått jättemånga grattis, (är i skolan) Rifaa och Mehtap har tom köpt present som jag kommer få imorn, såå söta :D <3 Ja vi har IT och jag är klar så nu kan jag göra vad jag vill ;) Aja nu loggar ja in på facebook, ha det bra :D


Då var man tonåring då,

Hejsan hoppsan, Tilia Lind 13 år sitter här och bloggar nu :) Igår var sista dagen som 12, känner ingen skillnad faktiskt haha^^ Sen kommer släkten hit och så. Mamma kom in sjungande på mitt rum idag, jag fick tre långa linnen, ett svart, ett vitt och ett brunt^^ Sen fick jag en lång brun tröja till min kofta, sen fick jag 2 böcker, den ena hette Trollbunden och den andra heter Natthimmel. Det skummaste på Natthimmel är att flickan på framsidan ser ut som jag xD Ni som sätt mig IRL tror jag nog kommer tycka att vi är lika mer än dom som aldrig sätt mig.
 
Lite likt eller hur? Jag fick ett läppglans också, hål i öronen och biljetter till Globen Horse Show, im so hapy :'D Haha av min låtsas farmor fick jag 50 kr^^ ja, det är det jag fått hittils, dom som grattat mig är mamma, Alma, Ami, Victor, Lisa (min moster), Isabella och Sanna. Ja hoppas ni får en bra dag, jag hoppas jag får det med!

När fyller du år?


Cool

Hej igen, haha jag är väldigt aktiv på bloggen när jag är sjuk^^ Jag har hittat en ascool musikvideo. Dom flesta har väl sätt reklamen när en gubbe är ritad på väggen och drar in en tjej i väggen och precis när dom ska kyssas suddas han ut? Det är reklam för väggfärg iallafall, den reklamen är baserad på en norsk musikvideo, av ett band som heter A-ha, here it comes!


Ha det


Baii Rabbih

Tjena igen, det var Rabbih som fick lämna Idol ikväll. Vissa tyckte det var bra och vissa tyckte det var dåligt, vad tyckte du? Ja nu kommer filmerna jag tänkte visa dig:


Visst är han bra?


Calle sjöng också rätt bra :D


Eddie grät vattenfall när Rabbih åkte ut haha^^ Rabbig grät någon tår också.

Vet ni vad jag störde mig mest på denna kvälls program? Tove, när hon fick kritik, hundvalpsblick och skrapade med foten i golvet. Haha tönt!


Go go go Erik

Tja, nu väntar alla spänt på att Idol ska börja. Alla vill ju veta vem som får lämna idag. "Vi har blivit som en familj och det blir svårt när en efter en åker ut, som att mista en familjemedlem" sa idolerna. Själv hejar jag på Erik, han var faktiskt bäst ikväll. calle var också ganska bra :D Vet ni vad som är ganska roligt? Nu tänkte jag lägga upp en film från youtube på Erik och en på Calle, men det fanns inga från kvällens program. Dom kommer laddas upp efter alla vet vem som åkt ut. Ni kommer få se dom antingen senare ikväll eller imorgon, min födelsedag ^^)



Inga ägg

Hejsan :) Idag hade jag ont i halsen igen, sen nu på kvällen så hade jag lite feber. Ja, dom tänkte ägga mig idag eftersom jag fyller år imorgon det var nog det ända plusset med att vara sjuk haha :P ja, igår gjorde mamma nya muffinsar för mina och Sarahs blev så misslyckade, haha dom svällde över muffins formarna så man såg inte plåten, HAHAHAHAH! Men iallfall så lyckades hon fixa till dom och dom blev jättegoda! Vi har fått igång min Digitala Fotoram jag fick av pappa förra året och laddat över massa bilder på ett USB minne och sen så kommer bilderna att bläddra runt, tänker nog ha den imorn när lite släkt kommer ;) Happ, jag har typ inte gjort ett skit idag, sov till 12 sen gick timmarna som sekunder och sen var det kolsvart ute när klockan var halv fem, usch usch dumma höst^^ Haha :P Imorgon blir jag tonåååring, är så spänd och längtar verkligen :P Jahapp orkar inte skriva mera nu.

Carpe Diem och ni får absolut inte glömma frågestunden!



Gonatt

Tänkte bara säga godnatt eftersom jag bloggat så aktivt idag :P Så God Natt alla söta läsare och glöm INTE frågestunden skriv skriv skriv alla era frågor :P

GOD NATT!




Heta detaljer vettu ;)

Hej hej. Nu har jag fått reda på några riktigt heta detaljer om idol, nästan allt om vad som framförs imorgon. Temat kommer vara Världens bästa låt i ”Idol 2009”, vilket innebär att deltagarna får framföra just sin favorit genom tiderna. Ja Calle kommer sjunga With a little help from my friends av Joe Crocker, Tove kommer sjunga In the ghetto av Elvis Presley, Rabbih kommer sjunga All my life med av K Ci and Jojo, Reza kommer sjunga Summertime av Fantasia Barrino, Erik kommer sjunga The show must go on av Queen, Mariette Because the night av Bruce Springsteen, sist men absolut inte minst Eddie med If you're not the one av Daniel Bedingfield. Brännheta var dom väl inte ;) Men ganska iallfall :D som alla vet hejjar jag ju på Erik :P


My Head Hurts

Hellu :P 1 bra och 1 dålig sak. Vi börjar med den bra: Jag har inte ont i halsen längre. sen den dåliga: Jag har asont i huvudet. Åt för typ en timme sen ska ta en mandarin nu sen är det dags att städa rummet -.-' shiat va jag går långsamt och så för att det ska va långt kvar tills ja ska städa 8D. Dagens favorit låt är:


Med eller utan skärpa?


Baka baka liten kaka mm.....

Hej allihopa först tänte jag börja med att lägga upp lite bilder från baket igår. (Båda muffinssorterna blev ganska misslyckade!)
 
Chokladmuffinsen (Visar inte bilder på dom andra för dom såg ganska konstiga ut xD)
Vi gjorde som en videoblogg men minnet i min bajs mobil räckte inte till :'( Den blev faktiskt ganska rolig och jag och sarah flummade asmkt haha!

Idag så är jag sjuk. Jag hade asont i halsen imorse, värsta halsonten jag någonsin haft. Men mamma trodde inte på mig men jag fick vara hemma ändå. Nu är det mesta av halsontet borta men jag känner mig astrött och risig. Haha :P

Haha hatar den här bilden ser ut som ett spöke! HAHA

Den här blev lite finare :P

Idag snöade det jättemycket! nöar lite fortfarande. Jag försökte ta kort på snön när den singlaade ner men det bliv misslyckat, bilderna blev fina ändå :P


Lite lagom höstiga sådär ;)

Carpe Diem

Glöm inte att ställa frågor till Frågestunden.


Låång Daag....

Hellu alla söta små människor, :P Jag väntar även på att min mat på Cafe World^^ Ja i dag var jag i skolan, som alltid. Haha. Matten var vår sista lektion och jag, Alexandra, Anisa och Stephie. Ja vi ritade jättemkt på heeeela vita tavlan :D Sen spelade vi Mujaffa Spillet haha^^ Det gick ganska bra :P Haha vi stannade från 10 över två till halv fyra. HA! Ja, nu är jag hemma och sen kommer Sarah och vi ska baka muffins och sånt tills på lördag då vi ska fira min, Sarah och mammas födelsedag :D Vet ni vad? Jag har börjat använda ögonskugga haha :P Jag använder någon skitgrej som hamnar under ögonen när jag kommit hem haha, den heter Glitter Eyepalette. Mest använder jag den svarta färgen, för att ge en lite sotig look :D
Bilder:


Ögonskuggan, svarta färgen

Ta rikligt med ögonskugga och lägg på ögonlocken

Ta en liten borste och sota ut ögonskuggan ganska mycket

Resultatet blir ganska ljust men riktigt snyggt!

Todays Look:

Rosa adidas tröja (Thailand) Vitt Linne (jättegammalt) Svarta stuprörs jeans från KappHal.


Tavlan idag :P


Aja inte så mkt mer att säga :D

Carpe Diem


Sega datorer...

Hej hej, ;) Nu är jag i datasalen. Datorerna här är jättesega. Vi har spanska :P Haha vi har pluggat glosor och nu är provet flyttat till nästa vecka :D Ja, sitter bredvid Talita, snart är det lunch jag är såå hungrig så jag hoppas att det blir nåt smaskigt xD Haha, ja inte så mkt mer, öhm aja baii ha det!


Min hejdå bild finns inte här men aja

Puss och Kram
TiLia


Plugga plugga plugga

Hej alla ;) Nu sitter jag här vid datorn och väntar på att min mat på Cafe World ska bli klar d: Haha, idag var jag i skolan as usual. Men sen på idrotten åkte vi till Vällingby Simhall och skulle simma. Man skulle simma 8 längder bröstsim och 2 längder ryggsim xD Sen skulle man plocka upp en docka från botten, jag kunde inte, flöt upp haha :P ja, när vi kom ner i vattnet så stänkte killarna som fan, typ ingen ville bada först men sen så ville alla helt plötsligt ;) Alexander, Gustaf, Gustav, Benjamin, Paula, Felicia, Hannah och Veronica badade inte. Ja, vi åkte till skolan sen vi hade NO kvar, men vi var ganska försenade så när vi åkte var det en kvart kvar tills lektionen slutade. När vi kollade klassrummen så var ingen där. Elis följde med mig till skåpet och då kunde jag inte hitta mina nycklar. (Juste hade fått ett sms från Julia att jag inte skulle sköta Sessan idag) jahapp då bar det av till simhallen igen. Där var dom. Jag orkade inte hämta grejjorna i skåpet så jag åkte hem. Sen träffade jag typ Sanna i en timme och vi var med två killar som hette Viktor och Maximiliam. Sen gick jag hem och pluggade lite spanska eftersom vi har prov på torsdag, och nu så ska jag kolla på House <3 I love it!


Sannas siluetter ovanpå en klätterställning typ ;P 

Paula och Felicia på religonen :P

TiLia på tunnelbanan

Älskade lila converse <3

Carpe Diem


Trött och ont i halsen

Hej alla glada läsare, idag börjar skolan -.-' Jag vill inte gå men jag har bestämt mig för att jag ska plugga hårt och få bra omdöme xD haha. Ja inte så mkt mer är astrött, har ont i halsen och hostar mkt :P

The clothes of the day :P


Ajja som jag kom tvåa med^^


Pics.....

Här kommer lite bilder som jag lovat!

Vit=Debutant Vit=Käpphäst hoppning Lila Blå Turkos Rosa mörkblå=Ridläger roesetter Blå=Klass 2 rosetten för placering 2


Caesar och Tilia, långa tyglar             Tilia och Caesar galopp

Jag ursäktar den dåliga kvalitén


Tilia och älskade Litium



Blogg.se är väldigt långsamt på kvällen så jag har sprungit från datan (bloggat) till tv (kollar på Djävulen bär Prada) i nästan en halvtimme.

Carpe Diem



Mycket, ja för mycket

Hej alla människor! Nu är jag ganska trött, jag var i stallet idag och red på Caesar, det var kul och det gick bra. Ja skötte Litium och lite sånt, ja hade sällskap hem med Rebecca (hon bor i hässelby) Jag gjorde det jag älskar mest efter en lång dag i stallet. Badade i kokhett vatten! Sen kan man bara sjunka ner under vattnet och skilja tankarna. Ja, snart så ska jag och mamma äta en mysig middag framför top model :)

SM GULD SM GUUULD OLE OLE OLE :D AIK vann mot Göteborg så nu är det SM guld som gäller :P Men det visste ju alla redan innan, AIK är ju bäst det vetju alla :D

Imorgon börjar skolan :'(

Ha det kul och bra :D


RSS 2.0