Trött

Hej, är jättetrött. Tävlade ju idag det gick inte så bra, fick välja häst sist, jag ville inte ha Neon sen men jag tog honom ändå. Han var jättefin på framridningen fast skyggade för domartornet. När vi var ensamma i ridhuset så ignorerade han mig i hörnorna, när jag gjorde halt så gick han åt sidorna. Han lyssnade på galoppfattning, och när jag saktade av men inte när jag ställde och så. Men men, det kan ju inte gå bra varje gång, haha :) Men, jag tänker inte lägga in filmen för han gick verkligen inte fint thaha. Men ni kan ju få en liten bild.. Senare. Men Clara som hade Cruella (jag ville ha henne) vann och Zanna på Blues kom tvåa. Fast egentligen gick det inte jättedåligt, det var riktigt kul:

Steglängning (stavning)

Galopp :)

Trav ur halten :)

Upp på medellinjen.

Okej jag älskar den här ponnyn! ♥

Har packat klart tills imorgon, då det bär av upp till dalarna med bästaste Sanna ♥
Vi får se om jag skriver imorgon.
Men från och med imorgon till onsdag eller torsdag.


kγšš

Tilia™


Tävling

Hellujs, (aa) ska åka till stallet, jag ska ju tävla dressyr, haha. I LC:1 haha, första gången jag tävlar i en tävling där man kan vinna, haha men det är ju bara en klubbtävling :P

På championat poänglistan ligger jag trea så det blir antagligen KM, jag är ganska nervös men ändå rätt taggad, tänk om det bara finns hästar kvar åt mig som inte hoppar eller nåt haha, eller så får jag första lotten och sitter där på Ajja eller typ Chips haha :) Snart är det även klass 1, jag och Hilda kvalificerade oss samtidigt :)
Tack Ajja och Neon för att ni ärvärldens bästa hopponnyer. Thaha,

Ajja, det är inte jag som rider eller har fotat har tagit från hemsidan :)
Den här sötisen, kom jag tvåa i klass 2  och blev godkänd i dressyren med :)


Neon, bild från hemsidan, skitsöt liten häst jag ridit rätt mycket på, kom fyra i klass 2 kanske har honom idag vem vet ?


Cruella, det är inte jag som rider eller har fotat har tagit från hemsidan :)
Har haft den här på två julaftonskadriljar och jag gillar henne rätt mycket så jag kanske tar henne idag :)

Hugs,
TiLia


Godmorgon'',

Good Morning, jag och Sanna kollar på Hitta Nemo :) Igår såg vi på Rally Brudar också men Tilia somnade haha :P På måndag ska jag och Sanna upp till Sannas farmor och åka skidor. Jag läängtar :) ♥♥
Sanna ritade en bild på oss i liften:




Vi åt pizza igår också jue:


Thaha Sanna bästavän♥



Slängkyss


TiLia


Sannis Bannanis

Tjena mittbena. Sitter här med Sanna som ska slagga här :) ♥ Vi har kollat på Björnbröder som Sanna ville och The Green Mile, som jag ville haha. The Green Mile och The Lake House är nog världens bästafilmer haha. Vi har ätit pizza och så också. Men men.


Antagligen lär jag inte skriva förrens på morgonen/eftermiddaggen :P

Godnatt på er.

Hugs
 T


Blöt.

Hejisch haha det där såg konstigt ut Oo' Sitter och kollar på Sex and the City. Haha väntar egntligen på att Top Model men Sex and the City är helt ok :)

Jagär helt blöt om fötterna, mina skor ät trasiga + att Bahti utpressade mig haha och om någon utpressar mig så for dom inget hah. Fast han mulade mig, om och om igen. Jag hade snö i hela håret och var jätteblöt, fryser fortfande. Men eftersom Delin blir fjortis i morgon så köpte jag present till henne, i'm not gonna tell anything ;) Meeli och Alex följde mer, sen kom Rifaa och hennes två kompisar. Meeli och Alex följde med mig och såköpte jag puder och en sån där svamp man tar på foundation med. Sen åkte jag hem :P Nu sitter jag här. Sanna ska äta pizza med mig så ska vi hänga lite haha ;)


Vi sjunge för Delin, slutade fort för att läraren kom och dampa men det var världens liv! HAHA,


Puderet, svampen, Delin's present

Nån som vet om det är bra?

Igår:

I sekunden jag kittlade båda haha! Strike a pose'

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra vann tävlingen! Grattis, haha alla besöker Alexandra's blogg nu eftersom hon röstade rätt på nästan alla haha :P

Alexandralovetokiohotel.blogg.se






Kyssar

Tilisha'


Glee

Shuu checkar Glee haha :) Sista avsnittet :( Vad ska Tilia göra på torsdags kvällen? Sukta efter helg? Haha Men håller på med Alexandras header :) VSG hah nä ja skoja :P Men har ni lust att s får ni checka hennes :P Jag blev rätt nöjd faktiskt :* Haha men nu ska jag visa hur jag målade naglarna igår:

Alex målade typ likadant:

Planerat ;)

Igår på Sommaren med Göran såg jag mitt landställe huset där jag bor och stallet där jag rider va med, + Columbine var med och typ Cartman och Neon.

Nu är pausen slut.

Kisses''


HeMmA

Hellujs ;) Hemma från skolan :D Typ helt vanlig dag, imorse skulle jag köpa månadskort, och pengar till mobilen, jag hade långt över vad det kostade, på kortet och månadskortet kostade typ 400:- Men dom hade slutat med vanliga kort så jag fick ta sånt där Acces kort, men när jag satte i kortet så tog det åtkomst nekad så jag fick gå till skolan. Men men, att vara eller att inte vara, det är livets motto. Men dagen gick, vi fick sluta tidigare eftersom lärarna skulle typ ha nån kurs.

Lite videobloggar haha :P


Egentligen inget som skulle publiceras men kunde inte låta bli.




Här är den riktiga videobloggen ;)


Dagens outfitar :)


Medverkande: tiiiilias.blogg.se, alexandralovetokiohotel.blogg.se, justelis.blogg.se, troublemakersz.blogg.se och Delin som filmade :)

Håller på med Alexandras header :) Ni får checka den :P


Men ni får ha det

Pusspåkind'


ÄNTLIGEEN!

ÅH, JAG HITTADE DEN! Låten jag letat efter i städningen, trodde den hette thousand miles men den hette thousand hugs, haha im so fucking clever! Haha tänkte lägga ut som songs här ta det som många veckans kareoke ;)

På första plats:

I lööve it. Vi hörde den på träslöjden och Alexandra sa att hon älskar den så nu älskar jag den också den är sjukt bra!

På andra plats:
 
Älskar den här med, den är schöön :P

På tredje plats:


Lyssnade på den här nästan varje rast i femman på våren och somaren, miss it :(

På fjärde plats:

Tycker den är lite flummig.. haha.

Ska kolla film nu

Kyssen
they call her tilish'


Clean up to 91%

Heeej bloggish :P Nu har jag städat mitt rum, 91% rent, ska bara damsuga också, egentligen dammsuga är ett fett skumt ord, men however. Ja tänkte börja med Alexandras tillfälliga header tills hon hittar en bättre haha :P

Sitter här och lyssnar på NRJ, mycket bättre än The Voice, jag önskade en låt men jag tror inte "Anton" fattade vilken låt jag menade:


Men före och efter, vad tycks?

Före


Efter


Ska käka nu

Slängkram'


Daata!

Tänkte börja med en bild :P

This is Tilia's happinss, data och muffins och ofc sol!
Haha det känns riktigt härligt att blogga igen, har saknat det :P Idag var jag i skolan och så allt vanligt haha :P vi hade geografi prov, hoppas det gick bra (a) :P Ja det var egentligen inte så mycket nytt, i måndags red jag på Mini Merry och mina fötter va typ vid hennes knän haha :P stackars liten :o juste jag har gjort dressyr debutanten också på Ajja blev godkänd så det är LC:1 på söndag :P Ja nu är det upp till bilderna:

Delin :P hon fyller år på lördag :)

Delin Mehtap Anisa

I entren, Anisa, Mehtap, Delin Alexandra och jag :)

DET ÄR SOOL! Och bara -1,5 :P Asså egentligen är det helt sjukt att vi säger bara till minus grader :S

Jag måste städa mitt rum, det är rätt stökigt haha :P Ni får se en bild när jag är klar :)

Sist men inte minst dagens outfit:

Ni får vrida på huvudet haah,
jeans - weekday
kofta - fått från Sarah
linne - gina tricot
halsduk - kapphal
mössa - gina tricot

Nu måste jag städa rummet,

tänkte göra en sort of blogg makeover haha :P

kyss
tilia


Inget att göra..

Hej hej, nu sitter jag och väntar på att Sannas fotbollsträning ska sluta, ska typ slagga hos henne (:


Magövningar, Tilia och Sanna'


Förlåt

Heeej :P Har IT nu, förlåt tusen gånger för jag inte har skrivit men jag skrev skiitlångt inlägg igår men min kära dator lagga och allt försvann. Men igår var jag i v-by med Emma, vi kollade skor, jag hittade ett par skitfina skor! Jag hämtade en bild också haha från expert. Men men jag och Paula rullade oss i snön igår haha men måste "arbeta" med min hemsida haha tyvärr kan ni inte se den..

Älskade skor

Jag i snön (aa)

Paula goes guuunga :o


Dålig uppdatering

Hellu, lite dålig uppdatering jag vet, har liksom inte funnits något att skriva om, haha :P Idag var jag först hos läkaren, jag är typ allergisk mot hästar så nu blir det tabletter :S Men jag missade matten och kom till skolan, vi hade lab och vi typ provade massa explosiva saker haha, man kunde knappt andas i det rummet efter lektionen :o Men dagen flöt på på lunch rasten rullade jag och Paula i snön haha vi var jätteblöta när vi kom in till spanskan och alla skrek på oss i korrridoren haha :o Dagen flöt på och så Emma och jag åkte till v-by för att hämta ett foto till en fototävling i stallet och så kollade vi kläder, och jag hittade världens underbaraste skor! Har pluggat jättemycket NO och sprungit dressyrprogram i vardagsrummet haha :P

Lite av skorna


Emmsipemmsi

Hej, nu sitter jag här med Emmsipemmsi alias Emma, hhaa :) Vi har åkt pulka, HAHA! Men bangaren Emma banga :o så vi gick in och åt och tog massa bilder :) Men nu hamnade vi här och Emma trycker på massa knappar så mina inlägg försvinner! Haha, :P Men om ni ser lite siffror som inte ska vara där är det Emma5. Men här komme65r bilderna :


En busschaufför, en busschauför

Shuuze :) Hemma från skolan nu :D Vanlig dag typ nada har hänt haha :P Eller imorse var jag hos läkaren jag har varit förkyld sen i jul och så svimmade jag ju en gång haha, har ont i halsen huvudet magen och så så jag gick dit, dom hittade typ ibget "fel" men jag ska komma tillbaka dit på torsdag, dom sa att jag kunde vara allergisk mot något, hoppas det inte är hästar :o

Rebecca är alltid så seg så jag missar alltid min buss, ! Men från och nu ska jag börja gå när hon är seg haha :) Men idag's ursäkt var att hon tappat bort sin idrottspåse. Vi gick till idrottssalen kollade receptionen, omklädningsrummet, sen själva salen, när vi sprungit över bland alla killar som spelade fotboll kom Rebecca på att hon hade bytt om så den inte kunde vara där -.-' Men så smart som jag är så sa jag att den var i träslöjden, och där var den! Rebecca skulle åka med mig lite medans hon väntade på sin buss men så mötte vi hennes bus och åkte längst bort och fortsatte sen tillbaka, jag gick av och hon fortsattem haha busschauffören kollade skitskumt på mig, haha Rebecca skulle till sista stationen så det blev från förtsa till sista :P (aa)

Nu måste Tilia plugga NO och Matte min syster kommer över ikväll :)

Ni kan lika gärna få se allt, haha :)

Kofta - Från min kära syster
Linne - Gina tricot
Jeans - Cheap monday

Det gick bra att rida XL igår Lovisa ramlade av och då hade Esset sin enmansshow och så trampade han sönder sina tyglar. Det var lite läskigt men Lovisa skadade sig inte :P


RSS 2.0