Bilder


Kom tvåa, I EN MATTETÄVLING!

Mitt öga

Egobild

Stephie på Cheerledeing träning

Oboy

I look lika a doll

Vårbilder:










Outfit

Dagens Outfit:




T-Shirt - Gina Tricot
Linne - Gina Tricot
Leggings - H&M
Halsband - Glitter (Fick av Rifaa)




Börja rösta.

Deltagarna i Veckans Blogg:


Nummer 1.

http://iisssabelle.blogg.se/



Nummer 2.

http://www.saraochjohannas.blogg.se



Nummer 3.

http://alltidalva.blogg.se



Nummer 4.

http://www.fridaelm.blogg.se



Nummer 5.

http://alexandralovetokiohotel.blogg.se/



Nummer 6.

http://linneaerikaa.devote.se



Nummer 7.

http://wonderfulcandy.blogg.se/



Nummer 8.

http://troublemakersz.blogg.se/

Nummer 9.

http://www.deliiins.blogg.se



Börja rösta! Du har en röst på dig och du MÅSTE nämna din blogg när du röstar :)



KLAAR!

Hejsan! Jag är äntligen klar med den här *piiiip* NO läxan om brandsläckare :P Det sägs att vi har prov imorgon också (haha helt random att jag plötslgt skriver det :o) Haha men vi har inte det för det står inte på School Soft.
Som alla vet suger jag då menar jag verkligen suger jag på matte. Men jag kom tvåa i Kängurutävlingen! Egil kom etta. Jag fick mer poäng än Felicia det är jag stoltast över. Haha alla säger att jag fuskade, but I promiss you. im not a cheeter (stavning) Just sometimes ;) Vanlig dag idag i skolan gjorde BIP test på idrotten, sprang till jag var godkänd sen ville jag inte mer haha. Skyllde på att jag var spyfärdig :$ Haha osv, osv. Är hemma hos mormor och morfar. Åkte bussen med Rifaa och då var det två killar som va skit taskiga mot två japaner. Juste Daniel och Gustaf höll på att fråga mig och Rebecca om vi helst skulle välja; en tjock eller kort kille haha xD Gustaf va den korta oh Daniel den tjocka x) Rebecca bah: Fett taskiga ni är mot varandra! Ja bah: Rebecca tyst det är kul. Sen sa dom nåt och Rebecca började asgarva och tyckte det va kul :P Men men ska väl dra mig hemåt snart,

Fråga inte vad jag gör.. Haha antingen sommaren mellan år 6 och 7 eller mellan år 5 och 6.

Kiss's


Släktkalas'

Hejsan hoppsan lillebror/syster. Haha det skrev jag i ett sms till alla typ men ingen fattade :O hallå Karlsson på taket, reaktion nån ? Haha. Kusin fyller 18 idag, han är halv thailändsk så det blev thailändsk mat, inte favorit precis men kycklin spätten var sjukt goda ! Sen blev det princess tårta och Tiliatogrosen' (aa) Jag goes osocial nu och medans alla snackar sitter jag här ensam :( buhu, men vem av släkten vill titta på när jag bloggar ? Haha ingen. Jag är extremt trött, kollar runt lite bloggar, nästa gång jag får tillgång till data är nog på tisdag haha, då jag ska skriva uppsats om brandsläckare :P Venneh riktigt hur jag ska hinna, imorgon är det Grönt Kort Kurs prov, antagligen failar jag eller inte :D Haha, på söndag är det Klass 1:en, är faktiskt sjukt nervöst, har aldrig tävlat när det går på tid :S But if I ride on Chips, it might be good :P Skola imorn, depressed eller vad ? Sista chansen att anmäla sig till Veckans Blogg, avgörs antagligen på tisdag. Vi ska väl dra oss hemåt, snart I guess. Venneh riktigt vad för bild jag ska lägga in, får kolla efter någon skojjs i morfars arkiv :d Internet är väldigt segt för tillfället..


Tilia och Yoggi efter tävling.

Nu ska vi heem, längtar efter min kudde <3


Datsal

Heej :P Sitter i datasalen, har IT, skitjobbigt man håller på med google earth och jag får damp på det för det visar inte det jag vill! Men nu har jag ialfall hittat gröna lund. Haha min IT lärare såg att jag skrivit att det var tråkigt så nu tänker inte han snacka med mig, HAHA XD Men men, I hope he get over it.

Haha here is gröna lund


Gammal..

Men ha det good sålänge :P Och förlåt Mr K.

Tilia


God Morgon :)

God morgon, jag sitter här hemma hos Sarah hon är på jobbet :P Eller påväg dit.. Haha. Jag fick fukost på sängen det var fett skönt :P I torsdags tror jag det var eller knske onsdags, så var jag och Alexandra i v-by. Vi provade lite kläder för ingen av oss hade pengar. Dagen efter var jag där med Alexandra, Anisa och Stephie. Jag köpte ett par leggins. I lördags var jag i stallet tidigt och hjälpte till, sen red jag lite på XL, tack så mycket :D Det var kul och på slutet gick det jättebra om man jämför med i början. Igår gjorde jag Grönt Kort Kurs prov, man skulle visa hästen för en "vetrinär" det gick sådär.. Går inte in på några detaljer haha.. Men jag och Alida snackade engelska halva dagen typ. Jag åkte hem duschade packade och åkte hit. Snart ska jag sminka mig :P Igårkväll såg vi på Min Stora Feta Grekiska Semester, ni borde se den... Vi åt massor av godis och så haha :P

Filmen :)


Vill ha det här linnet Alexandra vänster jag höger


Alexandra hoppade från en pall i Kfem och den knakade xD

Jag hoppar,







Sarah är med på bilden där det är vitt, :o


Frukost på säängen :o'



Pusssss
Tilia

Slaggar hos Syrran

Hej hej, söndag idag och jag sover hos min kära syster.. Vi har kollat på Min Stora Feta Grekiska Semester, den var rätt bra men ibland så var den lite pinsam haha.. Men ja vad har hänt i veckan ? Inte så mycket egentligen en dag var jag i vällingby med Alexandra och kollade runt litee men köpte inget, provade kläder och så. Dagen efter var jag och Alex där igen, Anisa och Stephie var med, jag köpte ett bar leggins.. I lördags kom jag tidigt till stallet och så, fick rida lite på XL, tack så mycket :) Lina fotade lite också, :) I dag så åkte jag till stallet ganska tidigt jag skulle göra et grönt kort kurs prov där man skulle visa upp hästen för "verinären". Det gick sådär, jag tror jag blev godkänd.. Jag va kvar lite i stallet jag och Alida snackade engelska typ halva dagen :P Haha, She had to train her english because she have a mouthly (hahah muntligt) test and I helped her.. Men jag skyndade mig hem packade och duschade åkte hit vi har ätit pizza, godis och chips.. Men imorgon är det skola tyvärr, men på kvällen är det ridlektion, vi ska hoppa och jag ska ha lilla MerryLeg tror jag men om Anna får Coco byter vi :P


Filmen :) Borde ses,

Bloggpaus, igen..

Rubriken säger det mesta datan är tillbaka lämnad :o DEen gick sönder sista dagen hah :$ Men det var tredje gången det hänt så, så det var chill. Men bloggpaus som sagt.. Och medans pausen är igång, måste du anmäla dig/vän till Veckans Blogg. Glöm inte det..

Puss och förhoppningsvis ses vi igen, jag slänger in ett inlägg så fort jag har tillgång till data :o

Tilish
PS.
Till nästa blogginlägg skapas det.... KATEGORIER!


Goodmorningorbadmorning

Sho bre ;) haha ja drev, men hej. Ja sitteroch lyssnar på NRJ, just nu spelas Fireflies.. Igår använde jag ju mina nya klackskor, haha jag var verkligen inte van, speciellt inte på iskullersten ?

Snart ska jag ätaa :p Jag har lärling idag hoppas LirreBirre är snäll. Sist halkade en häst utanför och han blev jättenervös. Han ryckte så in i helvete och vi skulle hämta lite vatten och släppte honom så travade han runt i boxen och när lärlingen skulle borsta bakbenet så började han sparka men hon träffades inte som tur va.. Men han försökte bita alla och när vi var klara så sprang han runt lite i boxen innan han somna, han är bra knäpp min lilla sköthäst ;)♥ För er som intre vet så ska jag lära lärlingen vad man ska göra när man sköter och så.


Min kamera är weirdo, det här är vanlig inställning..

Matlagning inställningen, haha :P

Kyss


Veckans Blogg

Tänkte börja med veckans blogg :P Regler:
♥ Du får nominera vem du vill, även dig själv
♥ Du får max nominera två personer
♥ Du måste välja en bild på den du nominerar
♥ Du får inte rösta på dig själv
♥ Du får inte rösta mer än en gång
♥ Du måste nämna din blogg om du ska rösta

Resten är upp till dig, börja nminera NU NU NU!


Shoppat, Bio, Restaurang

Hejsvejjs' Idag gick jag upp tidigt ;) ganska tidigt ändå vid halv tio. Ja fixade mig och jag och mamma åkte in till stan. Jag köpte tre par skor eller mamma köpte åt mig, haha. Skopunkten man fick typ billigaste paret om man köpte tre par. Så vi körde på det.. Sen gick vi typ till Yves, hittade drömparfymen haha. Mamma fick massa gratis skit som jag tror jag fick ? Men vi åkte hem, sen så såg vi på bio Alice i Underlandet, den var rätt bra, coola effekter och miljö :) Efter så köpte jag "Heat protector" som man sprutar på håret innan man plattar/lockar om jag fattat rätt för att håret inte ska bli slitet.. Någon som vet om det funkar? Sen åt typ halva släkten på restaurang i brommaplan. Jag åt hamburgare haha.. Till efterrätt värsta glassberget med grädde, kola och choklad sås och mini marsmellows (stavning). Vi gick och så. Är hemma nu, kollar på Solsidan haha skitkul ;)

Dagens stads outfit haha :)
Kofta - Thailand
Linne - H&M
Jeans - Kapphal


Dagens bio och restaurang outfit
Tshirt - Gina Tricot
Linne - Gina Tricot
Leggings - ?
Halsband - Fått av en vän

Skorna:



Ballrina skor 199:-


Klackskor 399:-



Kan användas som overknee skor och vikas ner

Stövlar 399:-


79:- På åhlens


Rött sitter kvar länge Yves Rocher 19:-


Gratisgrejerna necessär, nagelfil, nagelklioppare, nagelpetare, spegel..

Kram♥


Låång dag

Hejsan hoppsan, tänkte berätta lite om min dag :) Gkorde mig iordning och så, mötte Kajsa i äppelviken, hämtade ridskor oh ridhjälm, Kajsa hälsade på Sorbits :P Vi åkte till rörby och så red Kajsa på lille Rookie och jag på Hurry. Båda dom är Moas hästar men hon är i dalarna så Kajsa skulle rida dom så fick jag rida en :) Tack både Moa och Kajsa hahah♥ Jag tyckte Hurry var lite skum, haha men han var rätt rolig men bra vet jag inte om det gick. Jag hade inga vantar på sig och varje gång jag tog tyglarna eller hade långatyglar så liksom ryckte han, så jag har typ sår i händerna :S Jag red runt lite lungt och gjorde nåt galoppombyte, sen ville Kajsa byta för Rookie kunde inte göra galoppombyte så vi bytte och galopperade på den andra hästen och vi fick inte ändra lädrerna ;) Rookie bockade i galoppen och med Kajsas jockeyläder flög jag nästan av haha :P Sen skrittade vi halvvägs till golfbanan och tillbaka :P Vi åt och släppte ut dom i hagen och lite så haha mockade och så tog vi 14.12 bussen tror jag det var :P Hängde lite i äppelviken med Isabella, Kajsa och Alida :)
 Har typ tvättat håret skrivit min cpsvenskafantasyberättelse, kvart över tio örjar en deckare som jag tänkte checka :)

Next stop.. pictures!

Haha min sjukt torra svenska grej och så har man ju ritat skit scmexiga bilder till där i paint för att man hade så himla mycket att göra ! Ödsla inte tid på att försöka läsa,

Kajsa på Hurry :)

Jag på Hurry, ignorera mitt fuckface :P

Jag och Rookie kolla lädrerna hah :P Kajsa har korta ben :*

Kajsa och Rookie

I skogen :)

Kajsavetintehurmanzoomar,




Alida och jag gjorde Kajsa till mullvad :P

Strike a pose :)

Kindklapp

Tilish,

Juste vår granne lämnad lite prinsesstårta, det var gott haha tack ;)


I'm back in buisness,

Hellu, jag är heemma! :) Sanna och jag har haft jättekul i dalarna :) Vi badade på et äventyrsbad. Det var en skitäcklig person, han kunde inte svenska, jo men det lät förjävligt + att han inte var snygg... Han kollade på oss hela tiden och väntade på oss vid vattenruschbanorna, vi skyndade oss att åka ner och en gång åkte han direkt efter så vi sprang. Sen simmde vi ut i utomhus poolen. Han var där och vi tog snö på våra armar.
x= han
T= jag
S= Sanna

x Hey.
TS Hej hej. Så simmade vi iväg.
x Hey.
TS Öh, hej
x Däet öär kallt..'
TS Öhm ah.
x Vaad heter do? Frågade han Sanna
S Öh Lisa? Haha asså ni skulle sätt min skrattattack..
x Do då? Frågade han mig.
T Anna?
S Vi måste hem nu så simmade vi iväg
Vi gick upp till trappan till omklädningsrumme och kollade ner. Så kom ha haha. Vi gömde oss innan vi badade igen. Haha. Det fanns en jätteudda vattenruschkana, den gick jättefort stuprätt ner och så fick man en hjärnsköljning med vatten rätt upp igenom näsan, haha hemskt.Sen fanns det en med massa ljus och ibland var den helt kolsvart så man inte såg någonting, och en röd då fick man åka hur många man ville haha, fas vi åkte så i dom andra också, men i den sista hade man typ som ringar haha. Så fanns det sån där forsgrej, klättervägg vågor utepool och ja :P Lite sånt. Men när vi ska hem sitter han på en bänk och viftar med sin mobil, och när vi går kommer han ut och säger: Har ni telefonnummer? Haha vi sätter oss i bilen och när vi åker förbi ler han skitfult haha. Men ja, igår åkte vi skidor och så, det var jättekul :) Men Sanna fick jätteont i foten så vi åkte hem.. Vi har inte gjort så mycket, Sannas farmor lagar jättegod mat, Sannas pappa har skottat snö, haha ja lite allt möjligt. Jag älskar Sannas farmors katt, Miljko eller nåt sånt, hon är döv och jättegammal så hon hör inte när man kommer. Hon var jättesöt :) Haha, fyra timmar att åka :P Men ja vi har haft jättekul :P

:P


Vattenruschbanan med ringarna :P


Haha Sannas pappa var fotograf i alla lägen haha,


I forsen :)


Sanna XD


Klätterväggen :P


Hej normalhet, hah


Forsen,




SAAANNA


Haha ignorera mitt face, i sittliften..


Typ grön backe ?

Sanna :)


Skidorna :)


Miljko


Här bodde vi ^^


HAHAH


Vi hoppade från en stege :P




Sannas farmor


Humor, HAHA!


Ha det :)



Kyss

Tilia


RSS 2.0