Stall

Hej, idag gick Tilia upp klockan 6 :P Haha, jag satte på mig massor av kläder och vid sju gav jag iväg till stallet. Det är så skönt att gå helt ensam i mörkret, man kan göra vad man vill, man kan bara gå där och tänka, filosofera, drömma, hah. Jag kom fram till stallet, fick vänta i 10 minuter innan dom öppnade. Då var jag, Isabella, Katti och Edrsi där. Vi höade, mockade, fodrade, sopade och så :) Sen skulle några hästar ut i hagen och så. Dagen gick på ganska fort, sen var det dags för klass 1 :) Fast eftersom jag blev uppklassad förra klasstvå'n så får jag inte vara med för då får jag högre championatspoäng än alla andra :o Men jag stannade och fotade lite tills Alida blev så där otålig som bara hon kan, haha >;) Men jag åkte hem, tog ett jättelångt skumbad och tvättade håret och så.

Haha Litium sötaste :)

Barnen ville ställa ut blommor till tävlingen så jag fick ta fram blommor som dom glatt ställde ut. Haha

Andy och Sidine hoppar haha, :)


Ni får se dom andra hoppbilderna på facebook ;)



Robinson

Heeeeeej, jag är hemma från stallet har duschat och så, kollat på Miami Ink, haha I löööve it, ätit makaronipudding, och så :P Haha, när jag åkte till stallet så var det sol så jag trodde det var varmt men nä, minus tio grader :o Haha, iskallt. När jag kom dit så hjälpte jag till lite med hagarna, gick upp och åt med Lovisa, Evelyn, Nicia, Isabella och Hilda. Sen gick vi ner för att sköta jag och Lovisa skötte tillsammans, torkade av hans hovar, ryktade, kratsade hovarna, jag tvättade hans vattenkopp och krubba. Lite sånt :d Sen så kollade jag på dom som red och sen så åkte jag hem med Nicia och Evelyn. Nu väntar jag på att Robinson ska börja och Ami ska kolla med oss. Ja här kommer lite bilder:

Litium :)

Im in löve with this pony, haha nej men det är underbart söt, Merry.

Nicia och Evelyn, so happy :o

Snart börjar Robinson.



Kristerflygare 2oo9


Hej :P Tänkte lägga upp lite bilder från när jag och Ami var ute på mitt landställe 2oo9, :)

Haha det var typ åtta grader i vattnet, iskallt!

Körsbärs blomma tror jag :)

Det finns typ jättemånga små broar :P

Dike

Badstället :)

The sky in the glass.. :)

Svanen leker med sig själv? :P

Ängen :)

Daggkåpa tror jag den heter :P

Haha kotte och barr i mossa :P

Fåglar, :)

Roddtur :)




Men nu ska jag börja göra mig i ordning inför stallet :)
See ya later alligata :P


Drömhäst

Hej, jag har helt klart hittat min drömhäst, kolla sista hoppet, skiitduktig haha det ser ut som det är trick filmat!



Veckans Karaoke

Hellu, har svarat på massa söta kommentarer :) Haha och kommenterat massa andras bloggar :* Och kollat runt massa youtube filmer, jag älskar att sjunga men tyvärr så kan jag verkligen inte sjunga, så till alla er som gillar att sjunga ska ni få lite karaoke, HAHA! Låten har jag valt ut helt själv :P I really love it ;)


Så enjoy och sjung! :)


HELG!

Hejsan :) Nu är jag hemma från skolan, haha jag är såå smidig spillde ut oboy över hela mig, haha :P
Men men först idag hade vi engelska, skiittråkigt efter det hade vi svenska, först läste vi, jag läser Tusen Strålande Solar den är jättebra, som sagt är jag så smidig, så när jag skulle skriva upp att jag skulle låna den skrev jag på nians, sen så när jag hittat rätt sida där jag skulle skriva skrev jag Tusen Strålande Stolar, haha :P Vi kollade också på teatrar vi gjort haha,  sen hade vi IT, därifrån bloggade ja jue, ja, sen hade jag lunch, det var kyckling i cocosmjölk, Rifaa och Meeli tog inget sen smakade dom av Delin och båda sprang för att hämta haha, vi hade engelska och sen matten, jag och Rebecca satt längst bak och vi snackade jättemycket med Daniel och Oskar, haha Rebecca det lilla puckot sa att vi skulle få vänta i en halvtimme på bussarna men vi hade fått vänta i 10 minuter om Rebecca hade någon hjärna, men men vi stannade kvar i klassrummet och snackade lite, sen hade någon tagit mina skor (antagligen Daniel) och slängt ut dom i korridoren, hah whatta life, Jag missade min buss precis så jag höll på att frysa ihjäl, tillslut kom den och nu sitter jag här, skulle typ träffa Sanna men jag har ringt typ skitmånga gånger men dom säger att hennes lur är avstängd.

Förresten jag har ett missat samtal från någon "Okänd", vad betyder det?

Shiit vad skönt det är HELG! Ingen skola, haha :)


Blå kofta från ? haft jättelänge
Linne från Gina Tricot
Jeans från Weekday

Tänkte ha linne och leggings, men det går ju åt helvete när det är -10 ute :S




Glee nytt favoritprogram!

Heeej ;) Glee börjar klockan 8, det är mitt nya favorit program, men min syrra tycker jag är dum i huvudet som tittar på det haha, men det är faktiskt bra :*

Åh, läste just i tidningen, det är inget Glee, det är Robinson istället >;(

Men men, vet ni vad jag fick igår? ;)
En vit ögonpenna :D

Viva La Diva från Åhlens :) 40:-

Nu måste mamma ha datan :o


Duktig

Hej allihopa! Jag har inte skrivit på ett tag, haha Meeli klagade idag på det, så här är ett inlägg ;) Idag så började jag 8.20 min buss gick 7.50 så det är rätt jobbigt. Först hade vi religon, vi gör plansher på en kyrka, Felicia ritar själva kyrkan, jag Rifaa och Elis skriver vad det är hon ritar eller nåt, hah. Sen hade vi bild/lab. Jag hade bild där vi gör en film så jag, Rebecca och Delin målade våran låda haha, vår film är om två älvor, ja får väl be läraren lägga ut den på youtube när vi är klara :P Sen hade vi lunch, kommer inte ihåg vad det va juste kebab gryta, den var helt ok faktiskt haha. Vi hade språk, vi kolla typ på film och gjorde plancher, haha. På min Talita och paulas stog det Sentaos som typ betyder sitt eller nåt, Paula ritade en sträckgubbe med en mobil i handen och skrev Talita, i o:et gjorde jag en glad gubbe med hår som blev Paula, sen gjorde jag en som satt på N:et och det tyckte Paula att det var jag så hhaha :P veeery beautiful :P Sen hade vi svenska där satt vi i datasalen då vi skriver om en figur typ fantasy från en film eller en egen, haha :P Jag, Rifaa och Meeli skriver om Jacob Black :) ♥ Fast vi har mest bilder ;) Efter det slutade vi jag trodde att klockan var tre, fast den var två, jag har lovat mamma att dammsuga mitt rum, annars får jag ingen veckopeng haha, men iallfall efter jag ätit kolade jag på klockan och alla var fem över 3, jag trodde vi slutade tre så ja var nära på att få damp tills jag kollade på schemat där det stog att vi slutat 2, haha. Nu har jag gjort läxor, och städat + dammsugit mitt rum, jag är såå duktig ;)

I dag i ett av uppehållsrummet eller vad det heter så satt jag på golvet, det är alltid kuddkrig där men först gjorde Ammar, Abbe och kanske Bahti mackan på mig, det betyder att först så lägger man en kudde på en och så hoppar alla på, jag låg underst och kunde inte andas, men Felicia min lilla skyddsängel hjälper mig alltid, som när jag blir mulad ;) Idag hjälpte hon mig också, när jag satt där på golvet så tog Daniel tag i mitt ena ben och Benjamin i mitt andra ben, jag slängde min väska till Felicia så att hon skulle skydda den, det gjorde hon inte utan hon gjorde så dom släppte, tack Felisha ;) ♥ Min räddare i nöden (aa) Det var nog inte så mycket mer tror jag, hah.


God morgon

Heeeeeeeeeej, im back in buisness again, haha. Nu sitter jag här hemma, skolan började för en kvart sen (aa) jag lovar att jag ska gå till skolan när idrotten är klar ;) Jag fick faktiskt tillstånd efter mycket mycket tjat. Haha men när skrevjag senast ett seriöst inlägg, hm jag måste kolla efter :o Typ i lördags morse, men okej, vi börjar från då: Efter jag fotograferat och så så kolla jag runt lite här, och sen började jag sminka mig och platta håret, mobilen ringde och jag satt och hjälpte Rifaa med matteläxan *smart* innan mamma dampade, jag och Rifaa skulle göra den tsm på måndagen. Vi åt frukost sen stack vi in till stan, jag såg en Ben & Jerry's affär, haha men jag gick inte in.

Vi skulle på en vennisage (stavning!?) hos en tjej som gjorde hästar, hon var jätteduktig hon hette Christina Rundqvist Andersson. Hon gjorde typ en mall av lera, sen så var det brons runt, jättecoolt.

Dom var liksom lite slarvigt gjorde men såg ändå så levande ut, det var faktiskt coolt.



Hon målade lite bilder och så också,


Dom här tre är nog mina favoriter.


et inte riktigt hur länge vennisagen håller på. http://www.gallerihippo.com/pagaende.htm

Efter det åkte vi på namngivning, min kusins barn skulle döpas, eller vad man säger, namngivas kanske :)

Jag var med barnen typ hela tiden, den äldsta var 9 men hellre det, ;)
Vi kom hem ganska sent.

Nästa dag så var det sista lektionen i söndagsgruppen. Jag var struken på listan och eftersom Cassie var sjuk fick jag Coco som hon skulle ha. I början var hon nästan långsam men sen var hon så snabb att jag knappt kunde hålla henne. Men i slutet gick det faktiskt jättebra :) Jag var i stallet hela dagen, jag och Lovisa skötte Litium jättenoga! Först tvättade vi hans hovar, ställde honom i gången och ryktade och så, sen så la vi på lite hovolja så hovarna blev blanka och fina :P AV skraporna gjorde vi ett hjärta och han ställde sig med bakhovarna i det sen. Vi la på tecket och ställde in honom i boxen. Nästa dag skola, dagen flöt på och så, jag gick hem och bytte om och så, jag och Lovisa bestämde att vi skulle sköta tillsammans igen, han var skinande ren redan men vi skötte lite iallfall :P Sen var det upprop, jag fick XL :) Han var nere i ridhuset så jag la på Litium täcket och så.
Lovisa H red Käck
Lovisa L red Blues
Lovisa W red Neon
Alida red Puff
Anna red Merry
Kitty red Benny
Agnes red Misty
Felicia red Beauty

jag kommer inte ihåg så många mera namn men det var ganska många ;)
Vi gjorde en ganska rolig dressyrövning och så så det var väldigt kul, hah :p Och nu är det skola snart som gäller för mig, har plattat håret sminkat mig och så. Nu skrev jag riktigt mycket (aa)





God Morgon

Hej alla, :P Jag började skriva för typ 20 minuter sen men datan lagga så nu får man skriva om :o Idag ska jag på dop, min kusins barn Sixten ska döpas, :) Jag tänkte ha på mig en skjorta och leggings men eftersom det är -7 så får jag nog hitta på nåt annat, thah. Men iallfall, det första jag gjorde när jag gick upp var att fotografera. Så eftersom jag bjuder på bilder bjuder ni på kommentarer? (aa):

Någon jättegammal ögonskugga hah.



Någon knas effekt på kameran, det är en hylla.

Solen lyste i en guldkruka SOLEN!

Palm-Kaktus eller nåt heter den, :P

Favorit skor från o8-o9 :o

Sleeping, thaha.


Igår var jag lite med Sanna, vi va i Södra Ängby skola och checka runt pratade med Marcus, nån typ Nora och nån som satt där utan att säga nåt haha. Jag fick en liten utskällning av musikläraren om att jag måste anmäla mig som besökare men så sa Sanna att vi bra skulle hämta böcker, men vi stanna lite till (aa) Vi gick hem till henne och åt sen skulle hon ha träning så jag gick hem ochh pluggade, *duktig* hah.

Men men, nu ska jag göra mig i ordning tänkte jag, eller lite senare hah.



Hemma

Hellu :) Nu är jag hemma och så. Jag fick sluta en lektion tidigare för jag är med i mattegruppen (aa) Även fast jag verkligen inte kan matte, men jag kan ju alltid försöka? ;P Ska träffa Sanna senare, men ja byter nog om lite till något bekvämare. Nu måste jag plugga spanska och matte men först lite bilder:

Rebeccas ögon, vill ha :o

Haha, Rebecca och Alexandra

Haha,Rifaa, Elis, Meeli


Dagens outfit:
Rosa t-shirt från H&M
Rosa kofta från?
Jeans från Weekday
Strumpor från new Body, hah.

Haha, ny frisyr, :P



(S)mulor

Hej hopp! Här sitter jag och äter sockerkaks smulor, haha. Vad patetisk jag är, :P Idag har jättemånga sagt att dom ska mula mig, vet ni hur många som gjort det? 0. Jag hade tur, idag. Vanlig skoldag, förrutom att der är måndag och iskallt. Haha. Ska åka till stallet sen, om jag kommer iväg... Haha, nu börjar Top Model 6 så nu pallar ja inte skriva mer (aa)




Sovmorgon

God morgon! Idag har jag sovmorgon till halv tio *happy face* haha. Ska checka när bussen går. Men men, först har vi klassråd och alla vet att det är tråkigt, sen har vi geografi och typ engelska och matte. Haha. Grattis Hilda, Isabella och Felicia som kom 1,2,3 på dressyrtävlingen :) ♥

How do I look today?
(Min engelska har försämrats rejält, så förlåt för dålig stavning/formulering)

I look like this:


Kofta - Bik Bok
Tshirt - Thailand
Linne - Gina Tricot
Jeans - Weekday


Halsbandet jag fick av Rifaa :) ♥



Fixade mitt hår som på nyår :P


Som ni säkert märkt har jag gjort en ny heder jag gjorde den i PHOTOSHOP eftersom någon liten tönt påpekade att det var en paint design, på nu ser man tydligare att den är gjord i photoshop. Haha :P

Det är jag och Misty på bilden uppe till vänster, bredvid den är det någon gran/tall jag fotat sen är det jag, och på raden under från vänster är det mina älskade converse, en solnedgång? Jag, jag och Kaxen och nästa rad från vänster är det jag och Kajsa, jag och jag hah.


En Dag i Stallet

Hejsan, idag kom jag till stalllet vid ca 20 i 11. Vi hade upprop och jag fick Misty, framridningen gick jättebra men när vi skulle börja hoppa stannade hon och blev jätteseg. Jag fick igång henne och vi hoppade på åttavolter. Ett rättuppstående och en rosa-med-svarta-prickar oxer. Haha visserligen låga men det var kul och Misty var rätt taggad och stenhård i munnen. Men men, hon är så duktig :) ♥ Ja sen gick jag upp och åt, jag och Alida satt och sackade med några. Sen kollade vi när hästarna till tävlingen lottades och så. Men sen var Zanna sen till teorin så jag och Alida hade den, fats Alida gick sen, haha. Men men, vi kollade på dressyrtävlingen och så, Litium skulle gå med och han var jätteduktig :D Jag vet inte vilka som vann, haha. Men men. Jag och Alida åkte hem och ja, snart börjar en bra film.


Jag och Misty♥

Isabella och Alina på tävling :)

Alida skjuter HAHA, ♥

Litium♥Tilia



Stall

Hej hej, igår åt jag tacos med Sanna, hennes syster och hennes syster kompis. Det var gott haha. Vi poppade popcorn i stekpanna (har aldrig gjort förrut) haha, vi kollade på Robinson och hejade på Mats, satt lite vid datan, drog väl hem vid typ 11, haha. Men men, jag väntar på skjussen till ridning, vill ha Misty ♥ Haha, kort inlägg, men I had to go.


Vet inte vem som fotade med det var med Elin Nordströms kamera iallfall :P


Seg

Hej igen, jag är sjukt seg kollar runt på bloggar och lyssnar på musik på högsta volym, lyssnar mest på assköna remixer, haha. Men men jag frå väl äta frukost så jag kommer iväg till stallet någon gång så jag kommer iväg till Sanna, haha när ja mådde dåligt kom hon hit med chokladbollar och kallade det friskbollar, haha Sanna bby ja älskarey ♥



Ha det (aa)


Songs''.

Tänkte lägga upp två låtar jag gillar häär :P So enjoy!


"Cause when the roof caved in and the truth came out I just did'nt know what to do"


"Ain't got no money in my pocket but im already here"



God Morgon

Hellu, jag har vaknat nu, jag vaknade egentligen vid halv nio somnad och vaknade en timme senare, satte på TV:n och kollade på LA ink. Ja älskar LA och Miami ink, kanske ska bli tatuerare? :P Hon Kat Von D hon är så cool tycker jag haha, hon ser rätt bra ut också men jag skulle aldrig vilja va henne :P han har värsta stressigt och jobbar med sin bästavän och dom typ bråkar hela tiden. Kat var ju med i Miami Ink förrut men blev sparkad av Ami, någon som vet varför kanske?
Sen ska jag åka till stallet, och sen äter jag middag hemma ho Sanna, och imorgon är det lektion, jag tror jag kommer få Misty, hoppas vi hoppar (a)





Ha det bra sålänge,


Skola, Släkt

Hej, va i skolan, inget spec hände, efter hjälpte jag Staphie som blev mulad så jag mulade Ammar, men det slutade med att jag satt på marken och Daniel, Ammar, Benjamin kastade sjukt mycket snö, hej då rakt hår. Jag Elis, Rifaa, Alexander,Stephie, Abbe och Anisa satt och snackade, eller Alexander var tyst haha men men. Stephie pratade på om hennes historia så där högt och pinsamt som bara Stephie kan haha. Vi gick in i en kisok köpte godis typ, Abbe hade typ sätt Veronicas pojkvän då ville Elis se vem det var så jag typ pekade och Elis typ kollade jättekonstigt på han haha. Vi tog 179, ja taggade till min mormor och morfar, min moster fyller år, vi va där käka tårta och så och nu har jag precis kommit hem.


Min moster hade bakat tårta, den va god :)

Dagens outfitar:

Kläder:

Rosa adidas, Thailand
Rosa linne, H&M
hade svart linne från gina under och typ tre par leggings haha.

Smycke:

Lite suddigt haha, men det är smycket jag fick av U-sek när jag var lucia i stallet.

Typ inget mer jagg får typ vägleda alla per telefon hur man lägger in en header men ingen fattar, har gjort en lite annorlunda till girlzwithtaste.blogg.se. Rifaa och Delin is back, dom har varit utomlands, avundsjuk? Det är jag haha :)



Bilder.

Lägger in tre bilder:

Fotbolls turnering i 6:an, vi vann.


Såhär gör man i korridoren om man inte orkar med allt, haha.

Elis din bajs hon bah: Tilia få se fjortis minen. Den är jätteful, jag vet. Men det ni ser på min tallrik är typ det jag äter till lunch varje vardag.


Tråååkigt

Hej hej, sitter hemma själv, kul? Haha nä inte direkt. Jag orkar inte skriva om skolan, blir bara irriterad, kollar på Glee, haha det är kul men ibland är det pinsamt och riktigt nördigt haha. Men men ve, bryr sig, lägger in lite bilder some other day. Men iallfall efter skolan åkte vi till vällingby och Staphie och Alexandra  pratade om lite, ja perversa saker? Ashögt och jag garvarde och skämdes haha. Elis och jag skulle ta bilder på Gina, trasig, vi gick till typ Best Of Brands eller något? Sen hittat vi tillslut en killaffär, men men bilder är bilder:




Jaja men tagga till mormor och morfar sen och ja nu sitter jag hemma.

Funderar på att ta en bloggpaus, fast bara funderar kommer inte vara aktiv och kanske inte orkar med att skriva någon dag eller så, so accept it or go.


Iskall Onsdag

Hej hopp! Jag håller på att frysa ihjäl, iskallt :S Men men, lång dag orkar inte berätta som vanligt. Nästan. Det hände en grej men skit samma (aa) Jag missade bussen så jag åkte med några stationer på Rebeccas buss och höll på att frysa sönder, men men. Bilder kommer när mina sega kära klasskamrater lägger upp dom ;)



HAHA


Skolda'

Idag var jag i skolan som alla bajs vardagar. Vi hade idrott på morgonen och viåkte skridskor. Jag suger as everyone knows :P men sen gick det faktiskt rätt bra ända till Alexander åkte rätt in i mig och alla typ åkte in i mig för att jag va så dålig, så efter ett tag gav jag upp och bytte med Meeli så hon skulle få åka lite (a) men sen tagga jag, Elis och Meeli tillbaka till skolan, vi hade slöjd och vi satt utanför slöjdsalen i 40 minuter innan vi började. Under dom där 40 minuterna så kastade alla godispapper runt och på mig så jag fick skit och fick plocka upp, usch vilka små töntar haha. Men men. Jag och Rebecca gick runt och sjöng asmycket innan vi kom på vad vi ska skulle göra, nu har vi börjat iallfall, ni får se sen vad det bli ;) Sen hade vi lunch och det var brun soppa, då började min och Rebeccas humor, oops :o vi åt och gick upp till svenska salen. Vi hade en jättejobbig lärare, han lovade att vi skulle kolla på film den här veckan men nej. Elis och Stephie skulle dra lappar ur en burk och fixa planering och först drog dom upp Paula och Felicia dom satt bredvid varandra sen massa namnoch alla fick liksom sitta bredvid sin bästavän eller nåt sånt haha. Vi bah: What? Men sen fick vi reda på att dom hade kollat på lapparna och valt själv, haha. Sen hade vi språk och ingen lyssnade på läraren haha. Jag satt och snacka med Ylva och Sara, Paula sms:a Tommie spelade super mario på högsta volym haha. Alla snackade och allt va kaos. Sen va det tydligen nåt bråk eller nåt men Rebecca hade inte sin väska så vi gick till skåpen och hämtade den, sen va alla borta. Jag och Rebecca taggade till bussen hon skulle åka med en station men bussen kom inte :o Rebecca fick springa till sin buss. Tillslut kom bussen när man var helt iskall och inte hade någon känsel i kroppen. Jag värmde mig med en mini-cola, haha och kröp ner med mitt täcke framför datan. Kanske hittar på nåt kul sen. Men först lite bilder: 

Sara och Ylva


Stephie och Elis väljer platser

Skrdiskor, Anisa, Oskar och Elin (gympaläraren) var dom enda som hade hjälm :P

Paula och mina fötter

Haha,

Jag och Paula

Jag och Elis


Outfitar;
Dagens kläder:

Cheap Monday jeans
Linne-tunika sytt själv
Kofta från H&M

Dagens smycken:

Halsband från ?



FaceInHole.com

Hej hej :P ♥ Sarah har varit här med kameran, vi har käkat och ätit chocklad pudding, kollat på bilder och gjort FaceInHole bilder, haha ni kan göra egna bilder på FaceInHole.com Men men här kommer bilderna eller det är typ tre stycken haha:

Jag ville kolla hur jag passade i blont hår, vad tyycker ni?


Dom älskar mig ;)


HAHA Sarah :P

Det var dom, men seriöst ska jag ha ljusare hår?



Heemma

Hej hopp, nu är jag hemma från skolan :) Först hade vi klassråd, sen geografi sen engelska det va jättebooooring. Sen hade vi matte och jag satt och pratade med Meeli och Alexander hela timmen och gjorde tre tal. Haha jag och Rebecca gick till bussen och när vi är tillsammas har vi en rätt rå humor. Idag tex påväg till bussen: Och du kan se mitt håååål vidgas.. sen vill du inte veta mer. Vi sjöng den till melodin till Russian Roulette. HAHA humor in the highest grade. ^^ Ikväll kommer Sarah och ska lämna kameran :) Har typ inget mer att säga (aa) men men ha en bra dag kanske uppdaterar sen eller imorgon ^^


Paula och Felicia räknar sin extra svåra tal på matten, vill också vara duktig! (aa)

Jag och Paula

Hoss skolsyster, HAHA

Skrev på varje bänk jag satt på, hej inget liv, hah

Paulas coola öga :o

Rebeccas sjuktfina öga!

Målade naglarna igår ♥


Jättegammal bild på Yoggi♥


Veckans låt

Sitter här och käkar godis, tänkt köra en "Veckans låt" för jag har typ inte gjort det på jättelänge, den sjungs av Lady Gaga och heter Bad Romance.



Rubriklös.

Hejsan ♥ Idag har jag varit i stallet jag red ju lektion. Jag red på Misty ♥ Hon blev rätt fin på slutet men jag msåte försöka få med bakbenen lite bättre^^ Men men, efter det gick jag, Lovisa och Alida upp och åt, sen kom Sofie, Mika, Evelyn, Hilda upp också. Jag startade värsta undersökningen, först om den som var bäst att rida, asså vi typ lottade Neon vann, den sötaste blev Merry, haha ;) Sen körde vi någon lek att man skulle välja en kategori och sen kastade vi en vante och när man höll i den skulle man säga något inom kategorin, haha. Vi snackade lite och så innan jag och Lovisa gick ner. Jag skötte Litium och Lovisa hjälpte mig. När vi var klara gick vi till sadelkammaren för att smörja, Alida hänkade också. Jag och Lovisa smörjde Litiums träns och sadel, dom blev jättefina :) Sen höll vi Isabella och Alida sällskap när dom sorterade i sina skåp, men jag och Lovisa mockade istället. När vi var klara med stallet så sorterade jag och Lovisa vårt skåp. På översta hyllan, där långa Lovisa har sina grejher haha låg en rutten frukt och typ "innehållet" låg över hela hyllan och var blött! HAHA stackarn, vi lyfte hyllan till vattenspiltan och tvättade den. När vi var klara åkte jag och Alida hem. Nu har jag ätit och tvättat håret och så. Jag skrev en saga om Sofie och hennes Enhörning Saga också, HAHA. Den va fett bra men Sofie tyckte den va sorglig.



Jag står på is :o


Jätteful bild på mig hah, Sanna, söt :P


Min mini-lilla cola burk jag fick av Ami och deras familj, dom köpte den utomlans alla tyckte den va assöt. Den stora är vanlig storlek.



Kiras mule :P


Sofie skrev :P


Hah.



Men men ha en bra kväll.


Stall

Hej hopp galopp! ♥ Jag sitter här och väntar på min skjuts som består av Cassie och hennes mamma :) Vi ska till stallet där jag och Cassie ska rida lektion. Jag vill ha Misty, sen är jag rätt sugen på Coco också, men vi får se, det är ju inte jag som bestämmer :o Jag ska stanna kvar i stallet sen och sköta Litium och så, då blir han glad, förhoppningsvis. Det var nog typ allt, igår var jag hemma hos Sanna men vi smällde först minismällare haha man skulle dra något över prickar så det kom lite eld, HAHA! När vi höll på med det åkta polisen förbi så vi drog hem till henne. Vi kollade på Scary Movie som gick på tv, det är Scream helg på femman ;) Ja det var nog allt, vi käkade godis och så också, haha det var allt^^

En sjukt gammal bild på Sandras kind, Sarah, Moa och jag, haha old times the best times?


Laugh and Lie

Kära fjortisar med gummisnoddar upp till era lår,och med äckligt flottigt och sönderfärgat hår. Brun i annsiktet och snövit kajal, ändå mobbar ni alla mulatter i sjal? Era annsikten ser precis ut som bajs, ni är ungdommarna med no life. Fundation och med ett kilo puder, är det så kul att få uppmärksamhet som luder? Era läppar med nått kladd som kallas idomin, tror du att du är så fin? ni skryter om erat senaste ligg, ni blir beroende av erat första munbloss cigg. nu måste ni ut och dricka eran alkohol fria cider, ni ska veta att jag med er lider.

Jag tog den från Rebeccas blogg HAHA, den stämmer fan.

Men skiiitsamma, nu kommer lite bilder från Rebeccas blogg, bilderna är tagna i fredags:


Tilia ♥ Paula ♥ Sin tunga, haha


Tilia och Rebecca ♥


Tilia är stolt fotograf av denna underbara bild på Rebecca och Paula ♥



Sanna

Jag va med Sanna iaf :) ♥


Ändrade planer

Jag och Sanna skulle egentligen träffas. Men ändrade planer nu! Så jag får väl kolla på Let's Dance. Kul på en fredag haha! Helg är det också ;P But but, bjuder på lite pics nu:
Haha, se det roliga i bilden,♥

Jag har aldrig sagt att jag är en seriös människa

Någon mer som fryser?

Bilden talar för sig själv (fick idéen från Paouw)

Ja du, älskar man skärp eller älskar man skärp?

Don't even ask!

No matter if you're black and gold, haha.


Allt

Hej och hopp! Nu är jag hemma från skolan, jag dricker lite varm choklad för att tina upp. Efter sista lektionen idag väntade jag och Rebecca på bussarna. Vi gick dit, min kommer före så hon följde med mig till busshållsplatsen. Där står Benjamin, Gustav, Gustaf. När vi kommer tar dom upp snö. Det börjar med att jag får massa snö i ansiktet, sen var kriget igång. Och Benjamin petade Rebecca i röven med en pinne! HAHA! Ja och massa sen kom bussen, Rebecca gick till sin busshållsplats. När vi kom till islandstorget (killarna satt längst bak, jag rätt långt fram) så hör jag Gustaf säga: Vi tar in Tilia i skogen. Då tänkte jag: Hole in shit! Jag låtsades gå av vid isalndstorget och dom gick av. Så satte jag mig  och åkte hem haha. Nu har jag hjälpt Meeli med en header också, hon har ju sin blogg med sin bästis Hafsa. Deras blogg heter troublemakersz.blogg.se. Jag ska ändra min header lite nu, men ha en bra dag.


Skola

Nu är jkag i skolan,, vi har IT. Innan hade vi sevnska. Haha vi hade vikarie och jag och Rebecca typ höll varandra i handen. Lärare bah: Är ni kära? Vi bah: Ah helt förälskade. Igår sa Leonell att Rebecca och Elis var tsm. Haha cp or what? Vi kollar på film nu men man kan ju sitta vid datan (aa)

Lägger upp den här på Rebecca :) ♥


Header

Har gjort en ny header! Kan bara göra i rosa och grått, dom är inte så fina men dom funkar för mig :P Haha skicka bilder om du vill ha en ;)




Skola :o

Hellu ♥ Haha nu sitter jag här, knaprar på en frusen muffin, haha, klunkar cola, och håller ett halvt öga på en Glee repris. Det "riktiga" avsnittet kommer ikväll.
Idag var det första skoldagen :S Fattar inte varför man kunde få ha som Alida och ha ledigt torsdag - fredag och börja på måndag. Jaja, i skolan idag samaldes vi i klassrummet klockan nio. Vi snackade aslänge och får käre *host* mentor Oscar pratade på om lycka. Han pratade i evighet efter evighet. Sen skulle vi ha bild, och andra gruppen lab. Bilden var inställd så jag, Anisa och Alexandra tagga till vällingby. Haha men så vi inte skulle komma försent direkt så fick vi åka tillbaka till skolan direkt -.-' liten resa iallfall :o Vi hade NO och vi fick en ny lärare som hette Adeola. Han verkade rätt okej, men han har typ afrikansk accent så jag fattade inte hans engelska så bra... Men men, efter hade vi lunch. Det var jättelång kö och när vi köat typ ? aslänge iaf så fick vi inte komma in för vi skulle äta om 10 minuter -.-' vi gick ut lite och stog lite i trappan, sen gick vi till kön igen och fick komma in tillslut. Det var köttbullar och makaroner, helt ok faktiskt. Vi hade bytt bygnad på språk men det visste inte Paula och jag, så vi kom försent och när vi kom in alla bah: Åh, kommer försent på första spanska lektionen åh.
Lektionen segade sig på och vi hade ny lärare, Elina jag som ville ha Pedro :/ Thats life, live with it! Haha. Sen hade vi drama, vi gjorde några "livskunskapgrejjer". Inte så mkt mer, väntade på bussen med docksöta Rebecca ;) Hon är docksöt. Bara för hon skulle gå på toa och hämta sina vantar fick jag springa snabbare än snabbast 20 meter för att hinna till bussen. Jag var andfådd (stavning !?) ända tills jag kom hem! Haha but who's care. Daniel kallade mig hästfliicka, och det låter så fult så jag la in snö i hans nacke. Då kastade han en snöboll på min hand inne i korridoren, (mest kom på Ammars jacka) så jag tog en snöboll (typ 2x2 cm) och kastade, den träffade hans arm. Så hämtar han en ny och kastar rätt i mitt ansikte! Usch han är så jobbig så att det inte är sant! >;(


Alexandra och Anisa i vällingby :) ♥

Alexandra :)

Anisa HAHA!

Rebecca


Neon, haha ♥




Fjärde plats

Hejsan! Just nu är jag asglad, jag var ju med och tävlade i klass 2 hoppningen idag med Neon. Det var jättekul, och Nemo var såå duktig! Vi kom på fjärde plats. Ioförsig gick det rätt långsam jag höll igen rätt mycket för han var riktigt taggad. Sen för att jag inte skulle gå omkull så gjorde jag rätt vida svängar och så haha. Men nu är jag med i klass 1 *stolt*. Han var jätteduktig, fats han bet mig OxO åh ja älskar honom. Kankse ska börja rida honom mera. Vi fick en röd rosett :) ♥ Haha jag guingade rätt mycket i galoppen + att han absolut inte gick fint, :P Jag kan visa lite andra bilder medans jag väntar på att filmen ska vara klar på youtube :P

Lite suddig men Lovisa ryktar Alina och Alina är rätt lack :o


En bild jag tog påväg till stallet, soluppgång över stallet ^^


HAHA, bus i klubbrummet Alida&Lollo

Haha Lollo höll i Alida för att jag skulle kunna kleta oboy i hennes ansikte (bewere of our humor)
haha så fällde Alida henne och allt blev lite psyk aktigt!

Alida sa att omhoppningen inte gick och se i förra inlägget, alltså från debutanten utom ävlan så jag lägger upp den igen:






Ja, som jag sa stora svängar och låångsamt ;)




Placeringar:
1:a Hilda och Ajja (också uppe i klass 1 nu)
2:a Anna och Misty
3:a Lovisa och Chips
4:a Tilia och Neon

Stackar Alida ett poäng till och vi hade hamnat på delad fjärde plats :o


Utom Tävlan

Hejsan hoppsan! Idag har jag tävlat. Eller alltså utom tävlan. Det var en vanlig klubbtävling. Det var liksom tävlingen som man rider för att på börja tävla. Iallafll, jag var utom tävlan. Jag red på Neon ♥ Det gick riktigt bra tycker jag själv :) Jag fick 78 poäng och enligt domaren hade jag ett väldigt jämt och bra tempo, och ett bra flyt. Men jag borde nog ha gett honom lite mera eftergift. Imorgon tänker jag ta honom igen, då det är en tävling där jag är inom med lite högre hinder och lite svårare bana ^^. Om jag tänker på eftergiften går det nog bättre, det är stilhoppning :)

Alida filmade, men eftersom min syrra har akmeran så filmade hon med den som har gått sönder, så det är lite skakigt. tack Alida ;)


Grundomgången


Omhoppningen
(gjorde inga snäva svängar, Neon var rätt taggad :P)

Imorgon är det då tävling igen, klass 2 hoppning.


Stan

Hejsan :) ♥ Idag var jag i stan. Jag skulle leta efter ett par Cheap Monay jeans på Åhlens. Dom skulle kosta 300 :- enligt min kära syster. Men nej. 400 :o jag hade bara 300 på ett presentkort med mig och 40 löst. Det blev inga jeans, för mig. Jag käkade en korv, jag var rätt hungrig. Meningen var också att jag skulle se på NKs julskyltning. Dom hade hängt ner röda sjynken och när man kollade in genom springorna plockade dom bort. Men jag såg allt på www.nk.se. Men men sen gick jag till Stockhome eller vad det heter :P Dom har rätt skumma men fina saker ;) Sen kollade jag in Din Sko också, det fanns inte så roliga skor där :o that's life. 


Jag gillar julbelysningen över plattan :)


:o vår termometer har flippat, max grader inne har varit 70.0 grader :o vi återställde räknaren förr förra veckan^^

Dagens kläder:

Kofta - Sarah
Linne - Gina Tricot
Jeans - Weekday


The Voice

Hellu, satt just och lyssna på The Voice, eller det gör jag fortfarande. Dom snackade om Ninni, Eriks flickvän. Hon gick ju upp på scenen när Erik sjöng vinnar låten. Såklart tycker jag att hon hade all rätt att göra det, TV programmet tog ju jättelång tid, så dom han nog inte ses så mycket, så jag tycker det var helt okej att stå där på scenen. På facebook har många startat grupper som heter typ: "Vi som skämdes över Eriks flickvän" "Ner med Ninni" "Eriks flickvän, ga av scenen". Hallå, hjärtlösa människor eller vad? Asså sätt in er själva situationen, skulle inte ni vara jätteglada om er pojkvän vann idol? Skulle ni bara stå där och se uttråkad eller. Tänk lite med era hjärnor, om ni har några ens. Nu har även typ "Låt Ninni stå på scenen" - grupper skapats på facebook. Jag ska lätt gå med i alla såna.
Hon stal INTE showen. Dom säger rätt bra saker som är positiva om henne men Annika Leone kan ju ta sig ibland. Haha. Men hon sa ju faktiskt rätt vettiga saker i slutet...

Så vad tycker ni?
Gå av eller stanna på scenen?

Jag tycker stanna ;)

Erik sjöng faktiskt vinnarlåten till Ninni.

Bild från google.



Stall

Hej hej åkte till stallet tidigt som sagt, hjälpte till och så. Jag fick rida på XL som tack för hjälpen, tack själva x) Dagen har varit öh, hästig? Jag hjar skött Litium, ridit, sopat, mockat, fodrat, höat, borstat, kratsat hovar, kolla på kureserna, ätit, kratta igen spåret i ridhuset, burit lite bommar, hoppat med Morgan, kommit på hinder öh, garvat, asgarvat. Typ det :P Haha mest idag har jag varit med Alida, jag tror jag har hittat någon med samma humor kvalité som jag. HAHA. Hon spelade på min mobil, Loviss och jag garvade ihjäl oss, trust me, hon sög! Jag och Alida tog sällskap till tuben, as always vi snackade, hon bor åt andra hållet än vad jag gör så vi gick på varsin perrongen eller asså det är spår emellan haha. Jag bah.
-Alida! Kolla bakåt!
-VA?
-Kolla bakåt?
-VA? Så kollade hon bakåt.
-HAHA.
-Jaha. Vi gick vidare och hon bah:
-Tack för varningen.
-?
-Asså där borta
-Vaddå varning
-Venneh. HAHA innan vi skulle dra så satte jag på hennes halsduk på Puff. Alida sprang efter och sa:
-Jag kör upp en pinne i röven på dig om den blir smutsig. Haha juste jag gav henne en spruta av istapp. Alida garvade HELA tiden. Sen hotade jag henne med glansspray men när jag skulle spruta så gick det inte, haha. Jag tog hennes nycklar men gav tillbaka dom. Sen gick vi till mitt skåp och Alida tog mina nycklar, haha ja va fan assmart:
-Alida, det är du som får lida eftersom det är du som vill åka hem.
-Okej, men jag håller bara i dom då.
Haha, vilken humor vi har, ni lär nog inte fatta vad det är för humor, men bara vissa har den, som Kajsa ibland, haha minnen vi låg på golvet i Karlshems stuga och garvade, vi hade döpt vår papperskorg till **** **** fisken Frida. Haha, hon bor i böschken haha. Jahapp but who's care? Jag ioförsig men inte ni eller kanske.


Liten bild men det är Prada/Escada, ser fortfarande inte skillnad på dom.


Det var sol, jävligt nöjd med den här bilden :)

Hoppning med Morgan

Hindret Rebecca

Lovisas ben, mina fötter, lite skum bild, haha.

Morgan springer

Tungis nya hem, bredvid Lars Lyktstolpe

Inte en bil klockan 07.08 eller jo, två


Påväg hem det var lika mörkt klockan 07.00 som 17.50

Jahapp ni får ha en riktigt skön kväll.,


Good Morning

Gomorron på er! Klovkan är 06:53 och jag är såå pigg ;) haha ska åka tidigt till stallet, typ enda ursäkten för att gå upp klockan 6 ;) Alla hästar är så söta på morgonen, så där yrvakna och matglada, alla blir helt jagvetintevad och sparkar och håller på :P But but, jag hoppas det är några roliga människor i stallet som kan pigga upp mig :P

Jaja ha en trevlig dag då :) ♥



Sanna Gästbloggar

hej! nu har jag och tilia precis kolla klart på den sista filmen. först kollade vi på: The hottie & The nottie, sen kollade vi på: Stan helsing. till filmerna åt vi: godis, ostbågar, grill chips och vi drack: cola och bubbelvatten. och lite mentos.


hälsningar sanna


01/01-10

Ja då är det riktigt tidig morgon den första januari 2o1o. Klockan är 20 i ett :'P Jahapp, det var fullt ös i parken, Sanna och jag var jätteflummiga och gick runt, fast när vi var i parken var det typ inga där :P Men ja vi va lite flummiga och träffade några killar haha men dom va tråkiga så vi gick, jag träffade mamma och hennes kompis och vi gick till parken och var det fullt ös! Det small som fan och haha det kändes så skumt att kolla på alla fyverkeri men ibland va det asläskigt dom typ sätter den en meter från där jag stog :o




Tilia Tungis Sanna

Haha, Tungis är vårt barn haha han är dom två översta bollarna på snögubben ^^
Haha, :P



RSS 2.0