Sluta nu !


Haha jag vill sova (a)


Sex & The City 2

Skit bra, haha eller ganska iaf, va gullig och typ rolig ? (; Men ja åkte hem direkt efter A & V ska ju bo hos oss i typ 10 dagar :)

Hotties, hahah.



Ignorera fula posen ;()



Alex & Jag röda mattan,


Stephie & Jag

Ska lägga upp bilderna från festen när ja pallar >.<


Bio


Jag, Alex och Stephie ska se Sex and The City 2, men Alexandra tvekar hela tiden. Men vi får se hur det blir, men det ska bli kul iallafall :)


Sär


Haha


Videoblogg







Äntligen fredag!

Äntligen är det fredag! Shohho! Ska till Mehtap på födelsedagsfest, köpte en tröja till henne i present, hope she will like it :P Springer runt och letar efter leggings HAHA! Mitt hår är blött, fattade inte mammas locktång så jag kör det jobbiga sättet, hoppas det hinner torka, ska möta några tjejer i v-by kvart i, alltså om typ en kvart eller 25 minuter, efter skolan åkte jag & Alex till v-by som sagt, :P Innan jag åkte hem så bjöd hon mig på en slush, haha hej random, men måste tagga typ NU!


Meelis paket


Puss


Dagens kläder


Jeansen såg skumma ut, haha!


Tack Mami,

Tack mamma som köpte ett par shorts och en linne klänning till mig :D Tack


Från Gina Tricot


Från Gina Tricot


Trååk

Hej, tråkig dag, som vanligt var tvungen att åka hem direkt och plugga, har prov imorn -.-' På spanskan gick några killar in på nobrain.dk, ett tips, gå INTE in där.. haha :P Men ja, tråkig dag som agt pluggat på om ekosystem haha ska väl typ på någon grillfest med min söta lilla klass, haha. Headern är på G, håll ut..


Im so emo..

Tilia


Älskar älskar älskar!


Kan inte sluta lyssna ♥



Ny header

Sommar header på G, måste bara skaffa lite tid att fullfölja den (a)


Tyypnaada

Hallujs x) Typ nada har hänt idag vanlig trååkig onsdag, ska åka till stallet senare eftersom jag enligt min mamma måste plugga -.-' Men slösar bort lite tid här, har faktiskt pluggat oxå ;) Men ska väl käka snart sen tagga till stallet :)

See ya later alligator, after a while crocodile


Ego


Solarium

Vanlig tisdag, imorse körde vi brännboll i ösregn -.-' Dagen flöt på och efter skolan skulle jag och Alex sola solarium, jag cyklade lika fort som bussen haha Alex orkade inte gå :o Men när vi kom fram skulle det öppna fyra (klockan var kvart över tre) så vi åkte hem till mig och typ drack oboy och åt muffins. lyssnade musik och kollade när Kissie va med i Bella & Tyra show, haha schööönaste ;) Men åkte sen och sola haha jag sola i en kvart, Alex i 25 minuter :P Jag va fett rädd det va första gången :)

Jag och Alex :)


Jag


Alex :)


"Hej jag är en telefonmottagare" Hahah xD


Hah


Skitsöt :)

Åkte till v-by med mamma sen, köpte strumpor att rida i och en jättefin typ linne/klänning/tunika och la undan ett par shorts käka på donken sen :)


Outfit

Today's outfit is/was:


Tack Oskar

Fick Jelly Beans idag av Oskar tack tusen ggr :D


Vill Ha


Nån som vet var man kan hitta billiga sånna här?


Idag

Idag har jag inte gjort någonting, när det ösregnar ute försvinner alla mina planer och jag sitter hemma hela dag. Efter blixten hann jag inte ens räkna till ett innan åskan kom så jag stängde av datan och TV:n fort. Har typ inte gjort någonting. Ätit, eller jo jag har städat mitt rum och dammsugit och lite sånt :D *duktig*. Kollar på Wallander, imorgon är det skola också, men sen ridning (aa)


Tjarå


22:a Maj

Igår (22:a Maj) Var det öppet hus i stallet, nya ridhuset skulle invigas, men först var det öppet hus. Jag och Lovisa Henriksson stog uppe vid hund och katt stallet med lilla Yosh, han var jättebra reklam pelare jättemånga barn kom och klappade och gick ner till stallet. En skitskum tjej kom fram till oss med sin katt, hon var typ punkar med lila hår och typ många piercingar. Hon bah: Min katt har aldrig träffat en häst förrut! (Men hallå, typ inga katter har det?) Vi bah: Okej. Hon kom fram med katten till Yosh huvud och Yosh nosade lite. Hon bah: Han bryr sig inte, jag hade hoppats på lite action. Får han rida? Vi bah: Öh, nä han blir nog rädd då. Sen när vi börjar snacka med någon annan sätter hon kattjäveln på Yosh's rygg! Hennes kompisar bah: Men sådär kan du inte göra. Hon bah: Ingen action här heller. Asså jävla sär HAHAH :P Hon kanske var häxa eller nåt, xD Skum va hon iaf. Vavva och Andy kom upp med Ella och Yosh tyckte inte det var kul att stå där så Vavva tyckte att vi skulle ta ner honom, vi gjorde det och gick upp och åt. Sen hjälpte vi till med ponnyridningen och lite med Mini kommitténs loppmarknad.. Sen mötte jag Pontus, en kille jag va tsm med i typ trean, haha. Jag hjälpte Alida med Jonna som skulle vara med i showen och lindade och lite sånt, sen var det inmarschen då alla hade vita byxor och svarta tröjor och hjälm förrutom lilla Alice som hade grön tröja och bruna ridbyxor, jättefint.. Sen skulle tydligen jag ge saxen till ordförandet i ridsportsförbundet som skulle klippa ett rött band, men Champis vågade gå fram till bandet, så någon annan fick klippa. Vi gick ut och så, jag kollade på hoppduellen lite, Lova vann tror jag, sprang upp och hjälpte Alida, sprang ner och kollade på Columbine och Felicia, Felicia åkte skidor efter Columbine och Coco, haha sen så bar vi in allt till mini kommitténs teater, just jag glömde att jag såg på Cissi, Lisa, Hilda och Lovisa L ' s kadrilj haha men efter teatern var det U-sek's kadrilj med Michael Jackson tema. Ja, sen skulle jag tydligen gå på festen iallafall men jag hade inga kläder så jag åkte hem till Kajsa och lånade ett par leggins, ett skärp och hennes syrras skjorta, ingen hade lagom stora skor så jag fick gå i foppa tofflor.. Jag tror vi var högljudaste bordet xD Vi såg när dom grillade hela grisarna, men när vi skulle äta va det styckat, haaha. Men det var gott men när jag skulle lägga en bit gris på Lovisa's tallrik tappar jag den i mitt glas, sen när jag tog upp den tappar jag den i min mat haha. Yummy, Alida skulle hälla upp lite cider så spillde hon skit mkt samtidigt som hon sa att jag var klumpig, :P Men men here is some pictures:

Jag, Alida och Lovisa L syns inte på bilden






Priserna från KM och allround championat, young rider och så, jga fick ett isberg (aa)




Lovisa och Yosh vid hundstallet


Lovisa och Sorbits, ponnyridning


Lovisa, Tilia, Mika, Kajsa


Jägaren





Jag lämnar saxen




Brände mig som fan

Hade faktiskt skitkul den kvällen, cyklade hem med Felicia och Sofia :D

Ha det najs


Bilder







Älskarey bitch♥

ssannalundberg.blogg.se


FIPPP

Haha ni måste besöka http://fippp.blogg.se, jag och Sanna skrattar röven av oss HAAHA :)


Dag

Heej varit i skolan och allt haha, genrep inför den stora dagen imorgon, sitter här med Sanna och ser på talang, men nu ska jag fixa snacks cola, popcorn, cjips och grejer ;) Men lite bilder från idag:


Solar :D


The monster visited us :o


Jag solar haha


Alex och jag, maskros systrar


Alida skogsmulle, haha tejpen med hår i trädet xD




In The Jungle. Part two

Felicia a very good TV reporter is in the jungle to find out information about it, she meet hugha Tilia for the first time..


In The Jungle. Part one

How did hugha Tilia came to the jungle, find out in the first part of "In The Jungle"


Dagens



Jeans från JC Spets kofta från Hennes Linne från Gina Tricot och skor från Skopunkten

Alexandras outfit:

Sommarklädd ♥


Dagens


Underbar Låt


Bilder

Alla försöker blåsa sädär med ett grässtrå

Ego

Jag och Alex


Jag och Alex


Jag och Alex


Felicia


Armband

Ego


Alexandra gör fart på Felicia

Alex


Jag


Copyright

Tänkte skriva några rader om copyright. Copyright betyder att man inte får ta bilder utan fotografens tillstånd. Ni får ta/använda mina bilder bara ni skriver att jag är fotografen.
Finaste Litium


Idag

Heej, har precis duschat och tvättat håret, varit i stallet och så vi satt typ och snackade om lärarna i skolan, heeh ;) Men skötte typ, nu sitter jag här och torkar håret, ser på Anna Anka söker Assistent och lagar mat, haha salig blandning + att jag bloggar ^^ Men inte så mycket mera haha :D Älskade kameran hade inget batteri så inga egenfotade pics idag, men kanske några gamla?

Hilda bäby :__D


Redigerade Bilder

Har hittat en jättebra sida att redigera bilder lite oseriöst i :P

Hela bilden är glansigare


Alla har isblå ögon :)


Hitta 8 lila tillagda saker :P

Jonna har inga gula fläckar :D Sötaste

Puss


Tisdag

Hellu, idag började jag dagan med att orientera -.-' idrott asså, jag och Rifaa gick fel så vi hämtade ingen kontroll, haha. Men vi såg typ lemmel/hamster/marsvin som satt på en pinne vid en groddamm typ, haha. Jag slängde en pinne framför den så den hoppa ner i vattnet sen såg vi den inte mer så den måste simmat iväg, haha. Rifaa och jag tog lite bilder. Åkte hem efter allt och tyå kolla på Ponnyakuten (aa)


Innan orientering







Puss


Måndags

I måndags var jag i skolan som alla andra jävla måndagar. Men i stallet red vi ut :D Gick jättebra, jag hade Misty :) Hon var jättebra faktiskt, lite seg då jag inte hade några sporrar. Vi red tillbaka och jag hjälpte minikommitéen med en grej, men dom faila lite haha (förlåt) vissa visste inte hur dom skulle göra, sen cyklade jag hem med Felicia.

Bild på mig och älskade Yoggi, ute på ängarna♥


Söndags

Va med på KM, hade Jonna kom trea :D Dressyr alltså, hon är jättefin och Elin kom dit och fotade lite :D Men jag älskar ponnyn nue, Lovisa H kom etta på Beauty, Isabella Alina tvåa, jag Jonna och Hilda Cruella treor :D

Fotograf: Elin Nordström



Fotograf: Saga Heed


God Morgon

Åkte tidigt till stallet igår, hjälpte till och så.. Mini kommittén skulle göra en historia och visa upp på invigningen men tre var borta, så jag, Sofia och Isabella fick vara vikarie för dom, vi tränade med hästarna jag hadee Jonna, Sofia Sorbits, Isabella Misty.. Vi red ju fram lite innan i gamla sen gjorde vi historian så travade vi av, det gick jättebra Jonna är fan asbra :D Men vi skrittade runt dungen också :) Jättemysigt i T-shirt och solen gassade :D Ja mamma är ute på Möja, så jag bodde hos mormor inatt, men mamma kommer hem idag. Idag är det även dressyr KM, vi ska rida Lätt B:2 och eftersom jag bara ridit Lätt C:1 så tycker jag det är ganska svårt, igår på morgonen fick jag reda på att jag skulle vara med, och igår råpluggade jag och sprang runt i vardagsrummet så nu kan jag det :P Men jag vill nog ha Jonna eller Ajja, eller varför inte Chips? Vi får se :D Jag tror nog jag rider Jonna bäst av dom, men hon är lite konstig haha :D

Jonna, bild från hemsidan.

Nu ska jag sätta på mig mina vita ridbyxor :D


KM igår + Morfars födelsedag

GRATTIS BÄSTA MORFAR I EFTERSKOTT :D Men först snackar vi lite om KM :
Ytterst få av ponnyerna hade varit i ridhuset så alla var skitskraja. Jag ramlade av på framridningen, jag hade Ajja. Hon stannade flera gånger men när jag kommit över alla hinder i lilla ruidhuset, sen innan jag skulle gå in i ridhusethoppade jag ett hinder, hon vägrade, men jag kom över det tillslut. Vi kom in i ridhuset och skulle hoppa fram på en mur som var jättelåg, hon vägrade men hon tittade iof lite på tornen, men andra gången hoppa hon. Jag tror banan var på åttio eller nåt förrutom muren.. Jag fick startsignal och hon vägrade på första andra gången på första vägra hon igen och igen, sen hoppade hon, men på nästa hinder som var ett statoil plank stanna hon och det kändes som hon skulle hoppa men hon stanna och jag flög in i hindret och ena plankan klämde min arm haha, ni får se film sen, jag har ont i min kind (kommer få blåmärke) jag har ont på sidan av låret, ryggen, armen som klämdes, så har jag ett skrapsår på benet och mitt finger saknar lite kött. Felicia Chips Lovisa L Chips Lovisa H Misty, fick placering, sen var det bara två till ponnyer som blev felfria, Evelyn Caesar och Nicia med Benny, av 12 stycken, resten blev uteslutna :P tror jag hah :) Men nästan alla storhästar hoppade snällt men dom har ju gått lektion där inne :)

På ärevarvet kuynde inte både Lovisa och Felicia ha Chips så Lovisa fick ha Caesar :) Haha det roligaste var ändå att Lovisa H kom trea i år som hon gjorde förra året :P



Corfs och Maja som fick placering av storhästarna, haha jättegulligt Corfs ville inte ha sin rosett i pannbandet så dom satte fast den på tygeln men den ramla av och han klev på den :)



Ja vi åkte till Morfar och firade honom lite och så, sen kom vi väl hem vid halv tolv :)
Grattis :)


Tänkte faktiskt lite på att ta Coco :)


Dagens kläder


dagens :)
Jeans skjorta - H&M
Leggings - Gina Tricot


Skum

Hallå, har varit hemma ett tag, är lite för lat för att blogga, idag var jag i skolan, (nähä?) men proven gick helt ok, inte så mycket mer åkte till stallet sen och ja fixar träd till en grej typ haha. Men skötte typ va med Lovisa, Lovisa, Anna och Hilda och lite Felicia i början, vi typ hoppa runt haha tråkigaste humorn vi har. Men jag cykla hem, cykla en bit med Lovisa lång och Hilda, mötte mamma & vi tog ut pengar, det  är fan KM imorn! Weei, är ganska taggad men rätt nervös, fdrömde att jag hade Coco, hehe. Whatever.

schteek


Finaste Delin

Eliis när vi lämna mat :) <3

Haha, :)

Två ord, HA HA

Hilda och Lovisa :)

Skratta och ljug, skratta och ljug.

Ha det kul :)


Morgonblogg

Heej :) Har just klätt på mig, jag måste verkligen börja gå upp på morgnarna, haha jag kommer bli sen, men egentligen så spelar det ingen roll, asså vi har typ två timmars religion med prov haah så men provet måste jag göra, jag har typ sprungit runt och packat väskan, klätt på mig och borstat tänderna samtidigt men nu ska jag bara sminka mig och fixa håret sen drar jag :) Ha det bra


Jättegammal bild på finaste Mathilda och Alexandra :) Minnen asså,


Data igen'

Har fått hem en data nu :D Uppdateringen blir antagligen bättre :)

Idag va jag i skolan, började en halv timme senare om jag åkte direkt dit, orientering vid Råcksta Träsk.. Kör alltid med Rifaa.. Vi är faktsikt lite bra ;) Förra gången så sprang vi med Egil&Oskar, Rifaa och Oskar stog kvar så sprang jag och Egil för att stämpla, ja sa till Egil att vi skulle låtsas att en björn kom så vi skulle springa och skrika, han bah okej. Sen jag springer för mitt liv haha Rifaa blev lite rädd men Egil joggade, jag bah MEN EGIL SPRING, haha misslyckat, + att som Veronica påpekade idag sitter Egil alltid och kollar ut i luften och ler åt ingenting, han ser lite ond ut. Sen hade vi träslöjd, jag började svarva sen vi kör någon tönt grej som heter Nadish eller nåt, man blir den andras slav, Abbe sa att jag skulle göra nåt, då la jag lite sågspån på hans axel, han kastade in i min tröja och jag kastade i hans tröja så han typ hatar mig nu, fast jag hatar honom mer jag fick i min bh. Cpe. Det kliade överallt plus att spånen va skitsmå, men jag fick bort dom. Vi hade svenska, jag och Elis lämna mat och som tack fick vi tabletter i någon ask, jag åt jättemånga men sen luktade vi det luktade som om han haft cigaretter i tre år i den där asken, euw så jag bjöd Daniel på en och slängde :) Haha fast Daniel spottade ut den när jag berätta hah :) Sen va det språk, vi hade en konstig vikarie Veronica och Talita ritade på Daniel så han såg ut som en clown, haha :P Men jag åkte hem träffa Sanna och pluggade till nåt Islam test..

En hade inte kontroll så vi tog bild haha, läraren trodde inte på oss förrens nästa människa kom med en bild.. Fail.

älskarey bby

Haha Sanna " Jävla grästuva! "


Sanny

Tror vi hoppa eller nåt

Sunshine Sanna :)










Haha vår humor till den här bilden älsklinh :)


Du&Ja


Grodan, hah :P



Isabella va med oss i typ tre minuter haha




Måste sluta nu, ha ett kul liv alla :)


Dagens Outfit


Ignorera smörmunnen


Skinnjacka - La Redoute
Skjorta - JC
Linne - Gina Tricot
Leggings - Gina Tricot
Halsband - Glitter (satte på ett till T på kedjan..)
Väska - Thailand


IT salen

Heej sitter i IT salen.. haha. Igår va jag i skolan jag lämnade mat tilltvå fattiga gubbar för första gången det va fett läskigt *.* Inte mycket mer haha idag KANSKE jag ska bada med några vänner :)



 Orkar inte lägga upp mer bilder haha :)


Skola

Är i skolan, väntar på att nästa lektion ska börja.. Stannar lite i datasalen..

Älskar er.

Puss


Valborg

Har haft världens bästa valbrog med Sandra och Mathilda, bäst hittils iallfall, jag älskar er tjejer! ♥
Bilder kommer någon annan dag har nt min kamerasladd ;)

TiLia

cp...


RSS 2.0