God morgon

Heeeeeeeeeej, im back in buisness again, haha. Nu sitter jag här hemma, skolan började för en kvart sen (aa) jag lovar att jag ska gå till skolan när idrotten är klar ;) Jag fick faktiskt tillstånd efter mycket mycket tjat. Haha men när skrevjag senast ett seriöst inlägg, hm jag måste kolla efter :o Typ i lördags morse, men okej, vi börjar från då: Efter jag fotograferat och så så kolla jag runt lite här, och sen började jag sminka mig och platta håret, mobilen ringde och jag satt och hjälpte Rifaa med matteläxan *smart* innan mamma dampade, jag och Rifaa skulle göra den tsm på måndagen. Vi åt frukost sen stack vi in till stan, jag såg en Ben & Jerry's affär, haha men jag gick inte in.

Vi skulle på en vennisage (stavning!?) hos en tjej som gjorde hästar, hon var jätteduktig hon hette Christina Rundqvist Andersson. Hon gjorde typ en mall av lera, sen så var det brons runt, jättecoolt.

Dom var liksom lite slarvigt gjorde men såg ändå så levande ut, det var faktiskt coolt.Hon målade lite bilder och så också,


Dom här tre är nog mina favoriter.


et inte riktigt hur länge vennisagen håller på. http://www.gallerihippo.com/pagaende.htm

Efter det åkte vi på namngivning, min kusins barn skulle döpas, eller vad man säger, namngivas kanske :)

Jag var med barnen typ hela tiden, den äldsta var 9 men hellre det, ;)
Vi kom hem ganska sent.

Nästa dag så var det sista lektionen i söndagsgruppen. Jag var struken på listan och eftersom Cassie var sjuk fick jag Coco som hon skulle ha. I början var hon nästan långsam men sen var hon så snabb att jag knappt kunde hålla henne. Men i slutet gick det faktiskt jättebra :) Jag var i stallet hela dagen, jag och Lovisa skötte Litium jättenoga! Först tvättade vi hans hovar, ställde honom i gången och ryktade och så, sen så la vi på lite hovolja så hovarna blev blanka och fina :P AV skraporna gjorde vi ett hjärta och han ställde sig med bakhovarna i det sen. Vi la på tecket och ställde in honom i boxen. Nästa dag skola, dagen flöt på och så, jag gick hem och bytte om och så, jag och Lovisa bestämde att vi skulle sköta tillsammans igen, han var skinande ren redan men vi skötte lite iallfall :P Sen var det upprop, jag fick XL :) Han var nere i ridhuset så jag la på Litium täcket och så.
Lovisa H red Käck
Lovisa L red Blues
Lovisa W red Neon
Alida red Puff
Anna red Merry
Kitty red Benny
Agnes red Misty
Felicia red Beauty

jag kommer inte ihåg så många mera namn men det var ganska många ;)
Vi gjorde en ganska rolig dressyrövning och så så det var väldigt kul, hah :p Och nu är det skola snart som gäller för mig, har plattat håret sminkat mig och så. Nu skrev jag riktigt mycket (aa)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0