AVSLUTNINGS OUTFIT











Svart Skinnjacka - ?
Klänning - Gina Tricot
Halsband - H&M
Armband - ?
Leggins - H&M
Nagellack - H&M
Skor - Åhlens


Sant

Såg en lapp i Råcksta:

För er som inte ser står det:
Har du sett den här spärren? Den är medskyldig till att svindla skattebetalarna på 226 miljoner om året.

Sant ;)


Kaanan

Hej, mentordag idag, -.-' så onödigt. Men iallafall så slutar vi imorgon ^^ Men vi var på Kaanan badet, jag badade, doppade HELA huvudet, dock hittade jag inte min bikini så jag badade i linne och shorts och då trodde en kille i klassen att jag var muslim. Cpe han är asså ;) Men ja, vi chilla där ett tag, när alla tagga satt jag, Alex & Anisa kvar. Det kom massa andra som hade vattenkrig även vi fick en dusch av det iskalla vattnet iförd en påse, som även jag hotat andra med att kasta. Fast en annan person kastade på Anisa.. Haha. Men vi sola där, blev faktiskt brun. Jag Alex & Felicia paddlade kanot också! Eller kajak kanske :P Men vi paddlade tydligen förlänge (visste inte att det fanns en gräns) Felicia blev typ lite halvt galen när jag och Alex paddlade, hon försökte organisera men det blev inte så mycket bättre. Men hon överlevde. Visade A&A tunnelbanan som dom blev helt överlyckliga av att se, dom trodde väl vi var i ödemarken ;) Sanna & Mathilda kom hit för att Sanna ville låna en klänning, men den var för liten ;) Sen åkte jag & mami till v-by, köpte leggins + nagellack, tills imorn ;) köpte även lite godis då jag & några till ska slagga hos Felicia imorgon.

Felicia

Anisa

Jag

Felica, Rifaa, Mehtap, Elis, Rebecca, Alexandra, Anisa

Felicia, Rifaa, Alex, Elis, Tilia, Anisa

Felicia

Euuw, mitt hår ser grått ut, kanske ska färga i sommar ;)

Alex ;)

Paddel OoO

Tror det är Hannah & Veronica ?

Tror det är Oskar, Leo & Egil ?

Alexandra goes photograph

Oscar ?

Tilia & Alex

Tilia, Alex & Felicia

Jag

Men nu ska jag fixa mig inför imorgon ;)



Schteekheet

Tja tja bloggen, sitter ute på balkongen och jobbar på brännan. Har faktiskt blivt brunare, det är ju 30 grader trots allt. Eftersom det inte blev något Strömsholm så ska jag typ följa med Kajsa till hennes häst, den är typ släkt med Litium. Typ det, ska börja göra mig iordning nu..


Ny Header

Ny lite mera sommrig header.

1:a                              2:a
Klicka på bilderna för att se dom större :)


Kväll

Hej bloggen, är fett pist off. Först så sa Kajsa att vi skulle till Strömsholm imorn, eller senare idag, men sen ville typ inte hennes syster och jag hade sagt till några att jag skulle dit. Fan asså. Sen så ville Ami sitta vid datan hela natten men han dissa mig också och gick och la sig nu, så fan jag tänker sitta vid datan heela natten. Kollade på Avatar också, fett bra juste vi grillade med :o Men nu vill Victor ha internet -.-'


Älskade

Puss och hej leverpastej


Random

Igår fyllde ju Ami år + att vi firade Mormor som fyllde år i tisdags. Mormor fick någon flisgrej som man kunde ha som tröja typ ^^ Ami fick boken Flyga Drake. Haha. Har ni sätt Bella & Tyra Show när Kissie är med? Jag älskar den showen. Fast bara den när Kissie var med har inte sätt något annat "avsnitt" av showen.

Hemma hos mormor spelade jag, Ami, Sarah, hennes pojkvän & min morbror Krocket. Sen spelade jag, Ami, Victor & Sarahs pojkvän (Johan) Biljard. Sen kom även min morbror och Sarah och var men då kollade jag bara på ;) Men vi åkte väl hem runt halv 12, Victor var jättetrött och gick och la sig nästan direkt, sen så satt Ami vid datan och jag sov i soffan med mina skolavslutningskläder på. Typ kvart över ett gick jag och la mig men Ami satt uppe till 20 i två, men han glömde att släcka lamporna, dra ut kontakten och ställa undan datan så jag fick gå upp och fixa det. Men vi körde Anden i glaset imorse men dom trodde det var jag som flyttade så körde dom men då gick det inte. Jag är väl magisk eller något ;-) Men nu ska vi spela Sims 3 som Ami fixade ^^)


Jonna & jag efter tävling.

Puss


Rock My Body

Common common roch that body

Alexandra är en jävligt stolt fotograf till mästervärket.


Fett Synd


Svar på Kommentar


Nej jag är svensk ;) Men en av mina närmsta vänner är från Bosnien :P


Vardag

Heej, typ vanlig dag idag, eller fredag & vi kollade på film på alla lektioner, förrutom IT:n men då fick vi sitta vid Facebook och tävla om vem som kunde hitta Mr K's blogg. Riktigt skönt faktiskt ;) Fast det var någon som hade satt på alla kranar så det blev översvämning. Vår mentor kom in skitlack mitt i filmen och sa att han var 99.9 % säker på att någon i våran klass gjort det ;) Han förhörde alla i klassen en och en, haha tänk om alla sa olika saker ? Whatever, dom som gjorde det får betala skadestånd på 30 000 kr och bli typ anmäld. Tur att jag vet själv att det inte var jag :) 
Filmerna:
Engelska - Extra
Svenska: Ivan den allsmäktige
It - /
No - Vänner
Matte - Catch Me if You Can

Men det var typ dom, ska fira min mormor dom fyllde år i tisdags & Ami idag.


Tilia, Elis, Anisa


Anisas fot & Vatten


SHORTS! Fem dagar kvar tills sommarlov ^^


Congrats!

Grattis Ami som blir fjorre idag :)



Vissa Bilder Vill Helt Enkelt Inte Vara Rättvända..


Film från Mehtaps Födelsedagsfest




Tilia & Alex ' s outfitar




Sol

Heej :) Varit i skolan och så, haha. Vår schiit fina plansch med reklam och fakta om växthus effekten blev helt klar. Ni kommer äälska den ;) Som Felicia gör, saajk. Kommer faktiskt inte ihåg så mycket från själva skolan, var väl rätt borta antar jag.. Haha. Men jag och Alexy åkte till v-by jag köpte present till Ami som blir fjorton imorgon, och så letade jag skor, men hitta inte haha. Eller jo men ingen specifik.. Ska köpas imorn. Förhoppningsvis. Alexy och jag sola typ mycket, åt pommes frites och glass ;) Tog massa bilder, HAHAHA den va någon liten engelsk unge som ramla ner i fontänen HAHA han var helt blöt hans brorsa asgarva och han va typ i chock, sär. Pappan blev typ sur och gick därifrån, haha. Whateva'

Alex, Elis, Anish


Hottie Plansch


Tilia & Alex i JC fönster


I scream & You scream ;)


Stolt fotograf ;)


Ungen i bakgrunden med vitt ramlade i :P


Stolt fotograf, igen ;)


Alex är en jävla paparazzi, haha nej jag skoja ;)


Peace Hippie ;)


Här är vi :)


Jag redigerade lite flummigt..




Imorgon fyller Ami år;


Vi fick även Cedevita, en jättegod pulver saft från typ Bosnien/Kroatien:



Puss.


When I Am Sad....

....I listen to those:


Oh Boy - Miss Li


Hey Soul Sister - Train


Rock That Body - Black Eyed Pease


Stereo Love - Edward Maya


Technologic - Daft Punk

Haha sjuung med bitchar ;)


TBX

Blogglusten är tbx :D Är extremt glad, blev det när jag kom hem, kanske för att det är sommarlov om 7 dagar, eller att jag träffa Anna jag inte sätt på typ tusentals år, ;) Haha men på alla lektioner kollar vi typ på film :) Schiitnajs x) Haha wtf, jag är skum för tillfället. Skola idag typ, nästa vecka har vi Copa de Raoul (fotbollsturnering mellan varje årskurs) Jag ska va med xP Wish me luck, efter det har vi någon klass grej, man ska gå runt till olika stationer och gör uppgifter -.-' Tisdag mentordag på Kaanan badet, happiness, lol -.-' Jag och Alexandra gjorde snyggaste grejen på bilden idag, sen kom typ alla och hjälpte till ;) Men har skött typ, hängt med skojjs människor, cykla hem med mami träffa Anno_10_4 eller vafan det va, minnen asso 8.

Bildbomb på våran 6:y teckning:







Haha och en bild från mitt & Malvas gräskrig ;


Typ inget mer ;)


Blogglusten, som bortblåst!

Som sagt, rubriken. Solade solarium idag, Emma höll mig sällskap ^^

Dagens outfit:


Vrid på huvudet,,


RSS 2.0